Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Ставки дуже високі": генерал попередив про зростаючу перевагу РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

"Ставки дуже високі": генерал попередив про зростаючу перевагу РФ

Росія демонструє готовність до продовження наступальних дій

10 квітня 2024, 23:58
Поділіться публікацією:

Без допомоги США вже через кілька тижнів російська армія зможе використовувати десять артилерійських снарядів проти одного снаряду з боку України.

"Ставки дуже високі": генерал попередив про зростаючу перевагу РФ

РФ не має наміру зупинятися. Фото з відкритих джерел

Відповідну заяву під час виступу у Конгресі зробив генерал армії США, голова Європейського командування ЗС США і верховний головнокомандувач Об'єднаних збройних сил НАТО в Європі Крістофер Каволі.

"Суворість цього моменту неможливо переоцінити. Програє та сторона, яка не може стріляти у відповідь. Ставки дуже високі. Росія не демонструє ознак для припинення агресії та не має наміру зупинятися на Україні. Росія становить хронічну загрозу", — заявив американський генерал.

Крістофер Каволі закликав Конгрес США продовжити допомогу Україні, щоби зупинити просування Росії на полі бою.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російська армія накопичує ресурси для тривалої війни, переконаний заступник командира Третьої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін. "Маємо розраховувати виключно на самих себе — розбудовувати власний ВПК, інвестувати у внутрішні розробки. Україні доведеться воювати, поки існує Москва у сьогоднішньому вигляді", — відзначив військовослужбовець.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що міноборони Росії продовжує шукати в жіночих колоніях кандидаток для відправки на війну з Україною. Співробітники міністерства відвідали щонайменше чотири виправні установи, де вербували росіянок на війну проти України. В Іванівській області військових цікавила жіноча колонія №3, яка розташована в Кінешмі. "У кого є медична освіта — вербували в медперсонал. Решту — у штурмові підрозділи", — розповів адвокат.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Донбасс

11 квітня 2024, 06:52

Процесс здачи Часов Яра уже начался. Так в конце концов и всю Украину здадут. Зачем эти безсмысленные траты наших жизней, только лишь ради обогащения зеленых выблядков? Всю помощь разворовывают эти проклятые зеленые выблядки во главе с клоуном наркоманом


Новини