Головна Новини Суспільство Війна з Росією Стало відомо звідки вилітають ворожі літаки
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо звідки вилітають ворожі літаки

РФ використовує до 40 летовищ для повітряних атак по Україні

23 квітня 2023, 20:45 comments5021
Поділіться публікацією:

Про ворожу авіацію і нинішнє її озброєння розповів в телемарафоні "Єдині новини" речник Командування Повітряних сил ЗСУ полковник Юрій Ігнат, пишуть "Коментарі".

Стало відомо звідки вилітають ворожі літаки

Щодня у повітря здіймається близько 20 ворожих суден

За його словами, Командування ПС ЗСУ вже майже місяць інформує громадськість про те, що маємо нові загрози з боку ворожої авіації. Ворожі винищувачі-бомбардувальники Су-35, Су-34 атакують керованими авіабомбами.

"Цей боєприпас не є новим винаходом. Це те, що вони застосовують через недостатню кількість у них ракетного озброєння. Тому вони почали модернізувати бомби. Робити їх аналогами JDAM, тобто плануючих високоточних боєприпасів. І застосовувати їх, не входячи в зону ураження нашої ППО", — каже Ігнат.

Як пояснює військовий, таким чином фактично безкарно рашисти можуть атакувати зони, які вони можуть уразити в радіусі до 70 кілометрів.

"На жаль, це є серйозний виклик. Бомба має 500 кілограмів. Аналогічний боєприпас окупанти впустили на власний Білгород. І всі бачили, який це мало наслідок. Противник робить це, аби бити по наших прифронтових містах, по житловій зоні. Дістати його важкувато. Але будемо посилюватись, отримуючи нові системи ППО для того, щоби протидіяти цим новим загрозам", — зазначив Юрій Ігнат.

Також він зазначив, що армія РФ використовує до 40 летовищ, аби атакувати Україну. Це і аеродроми в окупованому Криму, і аеродроми в країні-агресорі на ближніх, дальніх та середніх підступах до наших кордонів. І близько 20 літаків з цих аеродромів перебувають у повітрі в світлу пору доби.

Як писали "Коментарі", Росію вже поглинає хвиля тяжких злочинів. Сплеск викликаний поверненням додому військовослужбовців із посттравматичним синдромом, які брали участь в агресії проти України.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, що контрнаступ Збройних Сил України, попри часті обговорення, стане неочікуваним сюрпризом для російських військових. Українське військове керівництво плідно працює над цим.

Читайте також на сайті "Коментарі" – рашисти влаштували між собою перестрілку: Є жертви.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини