Головна Новини Суспільство Війна з Росією Рашисти влаштували між собою перестрілку: Є жертви
commentss НОВИНИ Всі новини

Рашисти влаштували між собою перестрілку: Є жертви

На тимчасово окупованій Луганщині армійці РФ з «вагнерівцями» перестрілялися

23 квітня 2023, 19:20
Поділіться публікацією:

Не маючи значущих досягнень на полі бою, військовослужбовці ЗС РФ та представники ПВК “Вагнер” все частіше намагаються відшукати винних у цьому, інформують у Генштабі ЗСУ, пишуть "Коментарі".

Рашисти влаштували між собою перестрілку: Є жертви

Окупанти на Луганщині влаштували розбірки між собою

Відповідальність за власні тактичні прорахунки та допущені втрати перекладають один на одного.

"В результаті, нещодавно, у населеному пункті Станиця Луганська Луганської області відбулася бійка між військовослужбовцями Збройних сил Російської Федерації та найманцями ПВК “Вагнер”, яка переросла у перестрілку. Внаслідок конфлікту є загиблі з обох сторін", — кажуть в Генштабі.

Російські окупаційні війська продовжують зазнавати великих втрат на полі бою. Всі медичні заклади на тимчасово окупованій території переповнені пораненими окупантами. Внаслідок чого противник вимушений використовувати навчальні заклади тимчасово окупованих територій у власних цілях.

"Так, в населеному пункті Містки Луганської області, загарбники облаштували місцеву школу під військовий шпиталь. Там перебуває велика кількість поранених росіян. Крім того, у всіх медичних закладах окупантів існує великий дефіцит медикаментів та перев’язувальних матеріалів", — наводять приклад в Генштабі ЗСУ.

Й інформують про роботу ЗСУ: авіація Сил оборони за добу завдала 11 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів. Також було збито 2 ворожих розвідувальних БпЛА типу “Мерлін” та 1 — “Орлан-10”.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, що контрнаступ Збройних Сил України, попри часті обговорення, стане неочікуваним сюрпризом для російських військових. Українське військове керівництво плідно працює над цим.

Читайте також на сайті "Коментарі" – як довго Путін ще зможе продовжувати війну – на що вистачить грошей у бюджеті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини