Головна Новини Суспільство Війна з Росією Стало відомо, скільки окупантів перебувало на знищеному кораблі "Цезар Куніков"
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, скільки окупантів перебувало на знищеному кораблі "Цезар Куніков"

Буданов розповів подробиці знищення ворожого десантного корабля "Цезар Куніков"

14 лютого 2024, 22:55
Поділіться публікацією:

Екіпаж знищеного українськими морськими безпілотниками біля берегів кримського міста Алупка російського великого десантного корабля "Цезарь Куніков" складав 90 осіб.

Стало відомо, скільки окупантів перебувало на знищеному кораблі "Цезар Куніков"

ВДК "Цезар Куніков". Фото з відкритих джерел

За словами начальника Головного управління розвідки МОУ Кирила Буданова, наразі невідомо, скільком загарбникам вдалося врятуватись з затопленого корабля.

"Пошуково-рятувальна операція росіян ще триває. Вони шукають вцілілих, які, як їм здається, залишились. Поки що результати не дуже", — повідомив начальник ГУР.

Кирило Буданов розповів, що корабель "Цезар Куніков" перевозив вантаж з російського міста Новоросійськ до окупованого Севастополя.

Очільник ГУР також повідомив, завантажений ВДК "Цезар Куніков" був знищений на переході п'ятьма безпілотними морськими дронами Magura V5.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що 14 лютого українські сили знищили російський великий десантний корабель "Цезар Куніков". Інформацію про знищення російського корабля підтвердив Генштаб ЗСУ. У Генеральному штабі відреагували на інформацію про ліквідацію російського ВДК "Цезар Куніков" та підтвердили про знищення корабля поблизу Алупки спільними силами ЗСУ та підрозділами української розвідки.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що пріоритетом державної політики влади України має стати військова підготовка всіх цивільних, вважає заступник командира 3-ї Окремої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін. "Тотальна підготовка всіх цивільних для того, щоб кожен знав, як захистити себе та своїх рідних, повинна стати пріоритетом державної політики", — наголосив офіцер ЗСУ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини