Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Всі цивільні мають пройти підготовку": офіцер ЗСУ закликав владу "ворушитися"
commentss НОВИНИ Всі новини

"Всі цивільні мають пройти підготовку": офіцер ЗСУ закликав владу "ворушитися"

У ЗСУ закликали до тотальної підготовки цивільних

13 лютого 2024, 21:50
Поділіться публікацією:

Пріоритетом державної політики влади України має стати військова підготовка всіх цивільних, вважає заступник командира 3-ї Окремої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін.

"Всі цивільні мають пройти підготовку": офіцер ЗСУ закликав владу "ворушитися"

Тренування для цивільних. Фото з відкритих джерел

"Тотальна підготовка всіх цивільних для того, щоб кожен знав, як захистити себе та своїх рідних, повинна стати пріоритетом державної політики. Людям властиво боятися того, чого вони не знають і не розуміють", — наголосив офіцер ЗСУ.

Максим Жорін нагадав, що ще до повномасштабного вторгнення "Азов" у рамках кампанії "Не панікуй! Готуйся!" проводив тренування для цивільних, завдяки чому багато хто з них після 24 лютого добровільно долучився до війська.  

Офіцер ЗСУ додав, що держава почала поширювати рекрутингові практики, які працюють у Третій штурмовій, але починати, на його думку, потрібно з ініціатив для цивільних.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що колишній радник Офісу президента Олексій Арестович відзначився неоднозначною заявою щодо війни в Україні. Блогер закликав до миру з Путіним, а для компенсацій у війні подати спільний позов на країни Заходу. Олексій Арестович наполіг на тому, що у війні та загибелі за українські території немає сенсу ні для України, ні для Росії. Він вважає, що Захід лише спостерігає за війною між обома країнами.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що однією з причин звільнення Валерія Залужного було те, що президент України Володимир Зеленський почав все частіше втручатися у військові питання, що викликало невдоволення у Головнокомандувача ЗСУ. За словами заступника головного редактора BILD Пауля Ронцхаймера, який з початку російського вторгнення регулярно буває в Україні та спілкується з високопосадовцями, з плином війни президент став все більше втручатися в справи військових. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини