Головна Новини Суспільство Війна з Росією Арестович закликав укласти мир з Путіним та подати спільний з Росією позов проти Заходу
commentss НОВИНИ Всі новини

Арестович закликав укласти мир з Путіним та подати спільний з Росією позов проти Заходу

Популярний блогер Олексій Арестович вважає за необхідне йти на переговори з Путіним та укласти з президентом Росії мирну угоду щодо закінчення війни в Україні.

26 грудня 2023, 10:40 comments1434
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Колишній радник Офісу президента Олексій Арестович відзначився неоднозначною заявою щодо війни в Україні. Блогер закликав до миру з Путіним, а для компенсацій у війні подати спільний позов на країни Заходу. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інтерв’ю Олексія Арестовича для російської журналістки Юлії Латиніної.

Арестович закликав укласти мир з Путіним та подати спільний з Росією позов проти Заходу

Арестович закликав укласти мир з Путіним. Фото з відкритих джерел

Олексій Арестович наполіг на тому, що у війні та загибелі за українські території немає сенсу ні для України, ні для Росії. Блогер вважає, що Захід лише спостерігає за війною між обома країнами.

"Що ми з цього отримуємо — і Росія та Україна? Що ми отримуємо, втративши тисячі вбитими за два районні центри з обох боків? Ми сподобалися дядькам з обкому вашингтонського та брюссельського, які стоять навколо нас і аплодують, дивлячись, як дві мавпочки з ножами стрибають одна на одну? А навіщо це нам?", — сказав Олексій Арестович.

Колишній радник ОП заявив про необхідність до розмов з Путіним і таким чином рухатись до мирних переговорів щодо закінчення війни в Україні. Крім того, Арестович закликав подати позов проти Заходу спільно Україні та Росії.

"Путіну потрібно сказати: "Давайте укладемо мир". Але ми його укладемо особливо хитрим чином: ми пред’явимо колективний позов Заходу. Україна і Росія разом. Захід нам винен все", — висловив свої ідеї Арестович.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Арестович поставив Путіна у приклад для України.

Також "Коментарі" писали, що Олексій Арестович розповів, чи готовий повернутись в Україну попри кримінальні справи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини