Головна Новини Суспільство події Арестович поставив Путіна у приклад для України
commentss НОВИНИ Всі новини

Арестович поставив Путіна у приклад для України

Колишній радник ОП Олексій Арестович відреагував на виступ Путіна на "прямій лінії" порівнявши українців та росіян.

14 грудня 2023, 15:10 comments1607
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Політичний оглядач та блогер Олексій Арестович прокоментував пресконференцію президента Росії Володимира Путіна та поставив його у приклад для України. За словами Арестовича своїми діями Росія має перевагу над Україною.

Арестович поставив Путіна у приклад для України

Український блогер Олексій Арестович. Фото з відкритих джерел

Колишній радник Офісу президента Олексій Арестович провів паралелі між українцями та росіянами на основі "прямої лінії" з Путіним.

"Путін дає пресконференцію на жовто-синьому фоні. Якби Зеленський виступив на біло-синьо-червоному, його вже спалили б. Путін називає нас братами та єдиним народом, а ми їх — свинями та орками", — пише Арестович у соціальній мережі X.

Також Арестович вказав, що на екрані під час виступу Володимира Путіна з’являлись незручні питання від росіян, однак блогер не наголосив, що президент Росії не відповідав на більшість з них. Колишній радник ОП навпаки критикував українців, які за його словами "занурюються в ...не дивитися вгору", тобто не помічають майбутньої очевидної катастрофи.

У підсумку Арестович намагається поставити риторичне питання щодо переваги між Україною та Росією.

"Як ви думаєте — у кого перевага: у нас, чи в них?", — пише Арестович.

Більшість користувачів негативно відреагували на текст Арестовича: "Дядя у тебе фляга потекла", "Люся, їдь вже в Росію і проси громадянство", "Ого, яким ти шизоїдом став".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про похмурий прогноз Арестовича щодо війни в Україні. Крім того, політичний оглядач дав своє бачення трьох сценаріїв у війні в Україні на 2024 рік.

Також "Коментарі" писали, що Олексій Арестович опублікував свою передвиборчу кампанію, де одним з пунктів блогер засвідчив про небажання повертати окуповані території військовим шляхом. Крім того, Арестович заявляв, що через ситуацію у війні українців очікує "удар об стіну".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини