Головна Новини Суспільство Війна з Росією Арестович розповів про три сценарії війни для України на 2024 рік
commentss НОВИНИ Всі новини

Арестович розповів про три сценарії війни для України на 2024 рік

Військовий оглядач Олексій Арестович прогнозує три варіанти розвитку війни в Україні: усі сценарії виключають перемогу у війні.

14 листопада 2023, 16:45 comments3957
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Популярний блогер та колишній радник голови Офісу президента Олексій Арестович описав три сценарії війни України проти Росії у 2024 році. Військовий оглядач заявив, що не бачить позитивних варіантів для України.

Арестович розповів про три сценарії війни для України на 2024 рік

Військовий оглядач Олексій Арестович. Фото з відкритих джерел

Олексій Арестович опублікував у Twitter своє бачення війни в Україні з трьох етапів. На першому етапі повномасштабного російського вторгнення Україна перемогла. Другий етап закінчився на початку листопада і тут на думку Арестовича паритет між Україною та РФ. Однак військовий оглядач стверджує, що третій етап війни "ми програємо". Таким чином Арестович описав три сценарії на 2024 рік.

Сценарій війни 1

Згідно з першим сценарієм Китай, Росія та США домовляться про припинення бойових дій. За словами Арестовича за таким варіантом Україну чекає стагнація та поступовий занепад.

"Стагнація, дрібні порушення перемир'я, армія спивається та стріляється, народ у депресії, десятки тисяч фрустрованих людей повертаються з фронту до гетьманщини та фаріонівщини", — прогнозує Арестович.

Сценарій війни 2

Згідно з другим варіантом війна продовжується,  а західна допомога незначна. У такі ситуації відбуваються події на фронті подібно до Авдіївки, а українці, на думку Арестовича, будуть перебувати "в злобі, скреготітимуть зубами, піні та божевілля, пошуку винних".

Сценарій війни 3

У третьому сценарії Арестович вбачає можливість, що США нададуть Україні велику кількість озброєння, що дозволить ЗСУ захопити Токмак. Однак, блогер вважає, що в такому випадку Україна знову повернеться до першого та другого сценарію.

"Україна починає валитися в середину самої себе. 2024 — рік останнього попередження Україні", — підсумовує Арестович.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Олексій Арестович запропонував передвиборчу програму з 14 пунктів. Один з них про рішення закінчити війну в Україні.

Також "Коментарі" писали про Арестовича, який назвав двох європейських лідерів, які "продалися" Кремлю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Юрій

31 грудня 2023, 17:37

Адекватні люди зразу зрозуміли що війну з росією Україна не виграє і все закінчиться занепадом держави в любому випадку. Але вилика кількість людей які наживаються на війні в різні способи хочуть продовження бійні, також багато "патріотів" втекли з України, півкраїни втекло і цей урапатріотиз до самої задниці, бідні здохнуть а ті що накрали втечуть, земля буде спродана. Тільки дибіл може тішите себе як мось надіями. :)))


Новини