Головна Новини Суспільство Війна з Росією Арестович назвав двох європейських лідерів, які "продалися" Кремлю
commentss НОВИНИ Всі новини

Арестович назвав двох європейських лідерів, які "продалися" Кремлю

Олексій Арестович висловився щодо кількох президентів, які нещодавно дали невтішні заяви про війну в Україні.

12 листопада 2023, 14:44 comments2559
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Колишній радник Офісу президента та популярний блогер Олексій Арестович саркастично заявив, що президент Франції Еммануель Макрон та президент Чехії Петр Павел "продалися" росіянам. 

Арестович назвав двох європейських лідерів, які "продалися" Кремлю

Популярний блогер Олексій Арестович. Фото з відкритих джерел

Олексій Арестович відреагував на останні заяви європейських лідерів та назвав їх "продажними". Спершу Арестович у Twitter заявив, що план колишнього генсека НАТО Андерса Расмуссена "розгойдує човен та руйнує Україну". Крім того, Арестович іронічно вказав, що Расмуссен "продався" Кремлю і збирає електорат ОПЗЖ.

Наступним у списку "продажних" Арестович назвав президента Франції Еммануеля Макрона, який нещодавно назвав грудень критичним місяцем для України та вказав на можливість мирних переговорів. Третім у списку Олексія Арестовича опинився президент Чехії Петр Павел. Колишній радник Офісу президента заявив, що той "продався" Медведчуку, адже натякнув на мирні переговори з Росією та вказав на малу ймовірність досягнення Україною переваги на фронті. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Олексій Арестович оголосив готовність йти на вибори, як кандидат в президенти України. Згодом блогер запропонував передвиборчу програму з 14 пунктів, зокрема у ній йдеться про спосіб завершити війну. Арестович пропонує не відвойовувати тимчасового окуповані території України.

Також "Коментарі" писали, що ЗМІ назвали ім'я інформатора скандальної статті TIME. Крім того, Олексій Арестович прокоментував статтю генерала Олексія Залужного для видання The Economist та заявив, що чекає звинувачень у зраді українського головнокомандувача.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини