Головна Новини Суспільство Скандали Хто був українським інформатором для скандальної статті TIME: ЗМІ назвали ім'я
commentss НОВИНИ Всі новини

Хто був українським інформатором для скандальної статті TIME: ЗМІ назвали ім'я

ЗМІ стверджують, що Олексій Арестович міг бути анонімним джерелом для скандальної статті TIME.

1 листопада 2023, 11:55 comments1987
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Колишній радник Офісу президента Олексій Арестович міг бути анонімним джерелом інформації для журналіста Саймона Шустера, який опублікував скандальну статтю у виданні TIME. Про це вишу видання Oboz з посиланням на власні джерела у правоохоронних органах.

Хто був українським інформатором для скандальної статті TIME: ЗМІ назвали ім'я

ЗМІ стверджують, що Арестович міг бути інформатором для статті TIME

У жовтні вийшов матеріал TIME авторства журналіста Саймона Шустера. У статті він аналізує ситуацію навколо допомоги Україні від міжнародних партнерів та вказує на "розлюченого" Володимира Зеленського через ситуацію з поставками зброї.

У статті Шустера є цитати з анонімного джерела, який представлений як один з людей "з Офісу президента України". Це джерело вказувало, що президент України "обманює себе" та наголошує, що "ми не виграємо, але спробуйте йому це сказати". Oboz вказує, що Олексій Арестович наразі може знаходитись не в Україні. Можливо у Польщі або Австрії.

Нагадаємо, що Саймон Шустер – це американський журналіст, який народився у Москві. Він закінчив Стенфордський університет та вже понад 10 років пише матеріали для Time, Associated Press, Reuters та The Moscow Times.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Офісі президента відреагували на статтю TIME про "розлюченого" Зеленського. Михайло Подоляк пояснив, що у статті висвітлена суб'єктивна думка журналіста. Крім того, за словами радника Офісу президента, ця людина не мала доступу до такої інформації, а хоче лише "збільшити свою вагу".

Також "Коментарі" писали, які сигнали приховує стаття TIME про Зеленського та Україну та в чому головна загроза цього журналістського матеріалу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини