Головна Новини Суспільство Війна з Росією В ОП відреагували на статтю Time про "розлюченого" Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

В ОП відреагували на статтю Time про "розлюченого" Зеленського

З'явилась реакція з Офісу президента про статтю Time, яка вказувала на конфлікти між Зеленським та західними партнерами.

31 жовтня 2023, 12:42 comments1225
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк відреагував на статтю в американському виданні Time щодо "розлюченого" Зеленського. За словами Подоляка це була "субʼєктивна точка зору конкретного журналіста". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання "Радіо Свобода".

В ОП відреагували на статтю Time про "розлюченого" Зеленського

Президент України Володимир Зеленський. Фото з відкритих джерел

Михайло Подоляк розповів, що автор статті посилався на анонімні джерела у своєму матеріалі. За словами Подоляка такі люди не мають доступу до певної інформації, але хочуть "збільшити свою вагу" через своє власне бачення ситуації.

"Не забуваймо, що це субʼєктивна точка зору конкретного журналіста, який має своє бачення того, що відбувається", — заявив Подоляк.

Радник голови Офісу президента пояснив, що не вважає, що в Зеленського "є якась розлюченість", або що наші партнери "зрадники". Разом з тим, Подоляк наголосив на необхідності підвищити швидкість доставки зброї.

"Треба все ж таки збільшити швидкість постачання тієї чи іншої техніки в Україні, чи більше докладатись, скажімо, до того, щоб Україна мала всі ресурси для справедливої фіналізації цієї війни", — зазначив Подоляк та додав, що тут є "трошки нерозуміння".

Нагадаємо, що журнал Time опублікував статтю Саймона Шустера, у якій автор аналізує ситуацію в Україні та ставлення Зеленського до міжнародної допомоги партнерів. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, які сигнали приховує стаття TIME про Зеленського та Україну.

Також "Коментарі" писали про новообраного спікера Палати представників США, який несподівано змінив своє ставлення до України



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ufo

1 листопада 2023, 12:06

Дело в том, что у общества , как и у наших западных партнеров, накопилось очень много неудобных вопросов к зеле и ко. И для всей этой гоп-компании было бы сейчас осень разумным шагом дать на них честные и развернутые ответы, признать свои ошибки и предоставить план действий для выхода из сложившейся ситуации. И делать это надо прямо сейчас, пока шанс для диалога еще не упущен. Но вместо этого они продолжают воровать как в последний день и вещать, что все збс, это ипсо и происки врагов народа. Это прямой путь к катастрофе. А аналогия с поздним Гитлером - да, действительно что-то есть. У него, кстати, тоже были эффектные выступления вместо эффективных действий.

Ігор

31 жовтня 2023, 13:06

Цікаво спостерігати як вся свора з Офісу Притона починає відбілювати свого корумпованого божевільного Ватажка. Вже всім зрозуміло своє покликання він виконає і знищить Україну на радість Путіну. Гітлер теж єдиний вірив коли навколо нього ніхто не вірив. Теж був розлюченим і не слухав розумних порад. Результат відомий. Цей теж буде остаточним вироком Україні.


Новини