Головна Новини Суспільство Війна з Росією Арестович зробив похмурий прогноз щодо війни в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Арестович зробив похмурий прогноз щодо війни в Україні

За прогнозом Олексія Арестовича, Україна програє третій етап війни проти Росії.

14 листопада 2023, 16:10 comments9330
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Військовий оглядач та колишній радник голови ОП Олексій Арестович запропонував концепцію з трьох етапів війни в Україні. На думку Арестовича Україна досягла третього етапу війни, який програє. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter Олексія Арестовича.

Арестович зробив похмурий прогноз щодо війни в Україні

Олексій Арестович прогнозує поразку Україні у війні з Росією. Фото з відкритих джерел

Олексій Арестович заявив, що у війні в Україні було три етапи. Перший з 24 лютого по квітень 2022 року, який Україна виграла. Другий етап тривав з квітня 2022 до початку листопада 2023 року (вихід статті Залужного), який Україна звела в нічию. Третій етап на думку військового оглядача почався з листопада 2023 року та закінчиться поразкою України.

"Я не бачу позитивних сценаріїв для України на 2024 рік", — стверджує Арестович та додає, що війну "ми програємо", а Росія "має намір виграти".

Арестович стверджує, що після поразки Росії на першому етапі, Кремль прийняв важливі рішення: розвиток ВПК, обхід санкцій, зміна зовнішньої політики, що привело до партнерства з Китаєм. Напротивагу цьому Арестович критикує Україну, яка за його словами "продовжує красти". Крім того, популярний блогер говорить, що ми зробили ще одну страшну річ.

"Зіткнувшись з хтонью, ми поставили не на світло (як у першу війну), а на свою власну хтонь: трупи літерами, акулка та стукіт на сусідів за недержавну", — критикує Арестович.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Арестович назвав двох європейських лідерів, які "продалися" Кремлю.

Також "Коментарі" писали про Олексія Арестовича, який опублікував свою передвиборчу програму, де вказав на готовність не відвойовувати окуповані території.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини