Головна Новини Суспільство події Арестович розповів, чи готовий повернутись в Україну попри кримінальні справи
commentss НОВИНИ Всі новини

Арестович розповів, чи готовий повернутись в Україну попри кримінальні справи

Олексій Арестович пояснив, коли буде готовий повернутись в Україну.

10 грудня 2023, 10:07
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Колишній радник Офісу президента Олексій Арестович кілька місяців тому виїхав з України та заявив готовність брати участь у президентських виборах. Чи готовий Олексій Арестович попри дві кримінальні справи повернутись в Україну. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Postimees.

Арестович розповів, чи готовий повернутись в Україну попри кримінальні справи

Популярний блогер Олексій Арестович. Фото з відкритих джерел

Під час інтерв’ю популярний блогер Олексій Арестович заявив, що він опозиційна людина. За його словами він був з "владою у спільному хорі" два роки, однак вони від нього "відмовились", а тепер нібито Україна займається його переслідуванням та відрила дві кримінальні справи.

"Ні, я реально не боюсь цих кримінальних справ. Мені реально потрібно доробити ці два проєкти, вони вимагають постійної присутності на Заході", — заявив Арестович.

Перший проєкт Арестович описав як неформальний та політичний для формування думок на Заході, тоді як інший спрямований на оборону. Однак, політичний оглядач про нього оголосить публічно після його завершення.

"Як тільки все це буде закінчено, я повернуся до України і мене не зупинять жодні кримінальні справи, жодні заяви Данілова та інші дурниці", — сказав Олексій Арестович.

Нагадаємо, що Олексій Арестович після скандальних слів про потрапляння ракети в житловий будинок пішов з посади радника ОП. Невдовзі блогер виїхав з України та опублікував свою передвиборчу програму у якій вказав на готовність не відвойовувати окуповані території.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про Арестовича, який заявив, що зима це не найважче для України, а про виграш у війні треба було думати раніше. За словами блогера українців очікує "удар об стіну реальності".

Також "Коментарі" писали, що Арестович розповів про три сценарії війни для України на 2024 рік та дав свій похмурий прогноз.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини