Стало відомо, скільки мерів та сільських голів перебувають у полоні окупантів

Зараз у російському полоні перебувають вісім міських, сільських та селищних голів

Стало відомо, скільки мерів та сільських голів перебувають у полоні окупантів. Про це повідомляє сайт Асоціації міст України.

" Асоціація міст України продовжує звертатися до міжнародних організацій за захистом захоплених російським агресором чиновників ЗМС і закликає всіх приєднатися до їхнього звільнення", - йдеться у повідомленні на сайті Асоціації міст України.

Так, за даними сайту Асоціації міст України, зараз у російському полоні знаходяться вісім міських, сільських та селищних голів із Херсонської, Запорізької та Харківської областей.

• Євген Матвєєв – Дніпрорудненський міський голова;

• Олександр Шмиголь – Вільхівський сільський голова;

• Олександр Бабич – Голопристанський міський голова;

• Ігор Колихаєв – Херсонський міський голова;

• Валентина Костенко – Великокопанівський сільський голова;

• Дмитро Ляхно – Горностаївський селищний голова;

• Сергій Хільченко – Хрестівський сільський голова;

• Петро Збаровський – Новотроїцький селищний голова;

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що сьогодні відбувається в ОРДЛО - чого домагаються окупанти: як треба діяти Україні. На тимчасово окупованих територіях Донбасу Кремль часу не втрачає, намагається інтегрувати території до складу Росії, а чоловіче населення продовжує відправляти воювати проти ЗСУ.

Читайте також про те, що авіація РФ " дуже добре потрапила " за своїми ж позиціями на Херсонщині, – радник голови ВП. Кількість втрат ворога внаслідок цього "дружнього вогню" поки що встановлюється.

Сайт "Коментарі" писав про те, що Зеленський розповів про нову тактику Росії війну і пояснив, чому вона не спрацює. У ВП наголосили, що таким чином окупанти намагаються тиснути на Київ, аби той пішов на умови Москви.

Також "Коментарі" інформували про те, що Борис Джонсон отримав звання почесного громадянина Одеси, що відомо. Труханов заявив, що вдячний прем'єр-міністру Великобританії Борису Джонсону за підтримку України.