Головна Новини Суспільство Війна з Росією Стало відомо, скільки людей загинули та зникли безвісти, внаслідок підриву Каховської ГЕС
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, скільки людей загинули та зникли безвісти, внаслідок підриву Каховської ГЕС

Жертвами теракту ворога на Каховській ГЕС, внаслідок підтоплення, стали 10 людей у Херсонській і Миколаївській областях. Ще 42 особи вважаються зниклими безвісти, у їх числі діти

12 червня 2023, 14:15 comments1603
Поділіться публікацією:

Про це міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко повідомив у ефірі національного телемарафону, передає портал "Коментарі".

Стало відомо, скільки людей загинули та зникли безвісти, внаслідок підриву Каховської ГЕС

Ігор Клименко. Фото з відкритих джерел

"Можу повідомити ті цифри, які ми достовірно знаємо: вісім наших громадян загинули на території Херсонської області, двоє — на території Миколаївської області. 42 людини вважаються зниклими безвісти, з них семеро дітей", – зазначив Клименко.

Спікер також додав, що інформація про загиблих на окупованій території на лівому березі щодня доповнюється.

"Ви знаєте, що вчора під час спроби перебратися на правий берег наших громадян обстріляли, і троє людей загинуло, кількох поранено. Ми відстежуємо цю інформацію. Щойно отримаємо підтверджену інформацію про загиблих або поранених, які залишалися на островах або на лівому березі, ми цю інформацію офіційно оприлюднимо", – зауважив він.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, — Окупована територія Запорізької області тоне. Причиною лиха є підірв дамби невеликого водосховища поблизу села Новодарівка Пологівського району, розташованого у східній частині регіону. За даними видання, затоплені лівий та правий береги річки Мокрі Яли. Також, ворог продовжує застосовувати різні види озброєння, обстрілюючи населені пункти Запорізької області.

Читайте також на сайті "Коментарі", — Центр спротиву попереджає про військові провокації РФ до Дня Росії. Російська влада готує провокація до святкування Дня Росії. Центр національного спротиву попереджає мешканців тимчасово окупованих територій про можливі провокації з боку окупаційної вдали, які можуть бути пов'язані з Днем Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини