Головна Новини Суспільство Війна з Росією Центр спротиву попереджає про військові провокації РФ до Дня Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Центр спротиву попереджає про військові провокації РФ до Дня Росії

Російська влада готує провокація до святкування Дня Росії.

12 червня 2023, 11:40
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Центр національного спротиву попереджає мешканців тимчасово окупованих територій про можливі провокації з боку окупаційної вдали, які можуть бути пов'язані з Днем Росії. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Центр спротиву.

Центр спротиву попереджає про військові провокації РФ до Дня Росії

Російські військові. Фото з відкритих джерел

Центр національного спротиву, який був створений Силами Спеціальних Операцій попереджає про ймовірні загрози та провокації на тимчасово окупованих територіях України. Причиною загрози є святкування Дня Росії, яке відбувається 12 червня у день підписання Декларації про державний суверенітет РРФСР.

"Закликаємо усіх мешканців на тимчасово окупованих територіях не долучатися до будь-яких масових акцій, що проводитимуться окупантами", — повідомляють у Центрі національного спротиву.

Згідно з інформацією, російська влада хоче організувати масштабні святкові заходи та залучити велику кількість цивільного населення до них. Водночас окупаційні війська РФ можуть скористатись ситуацією та організувати теракти. У цих провокаціях Росія планує звинуватити українські війська.

Як приклад подібних дій Центр національного спротиву наводить підрив дамби на Каховській ГЕС. Таким чином російські сили намагаються спинити контрнаступ і звинувачують Україну у своїх злочинах. Для власної безпеки на тимчасово окупованих територіях Центр національного спротиву рекомендує залишатись вдома.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що колишній президент РФ вже встиг привітати росіян з Днем Росії та виклав фото Майдану Незалежності. Російський політик вказав, що він перетвориться на площу Росії.

Також "Коментарі" писали про заступницю міністра оборони України Ганну Маляр, яка оголосила про звільнення населеного пункту на Донеччині.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини