Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ звільнили населений пункт на Донеччині
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ звільнили населений пункт на Донеччині

Заступниця міністра оборони України Ганни Маляр оголосила про звільнення населеного пункту на Донеччині

12 червня 2023, 11:11
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Збройні сили України проводять наступальні дії та деокуповують захоплені російськими військами території. Цього разу ЗСУ звільнили населений пункт на Донеччині. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на соцмережі заступниці міністра оборони України Ганни Маляр.

ЗСУ звільнили населений пункт на Донеччині

Українські військові в селищі Сторожеве. Фото з відкритих джерел

ЗСУ деокупували селище Сторожеве, Донецької області. Населений пункт був під окупацією російських військ з перших тижнів повномасштабного вторгнення, а саме з березня 2022 року.

Під час звільнення Сторожового було знищено близько 50 російських солдатів, четверо потрапили в полон.

"Державний прапор знову майорить над Сторожовим… Дякуємо 35 окрема бригада морської піхоти ім. контр-адмірала Михайла Остроградського. Далі буде... Слава Україні!", — повідомила заступниця міністра оборони України Ганна Маляр.

Маляр також поділилась інформацією про вдалий наступ української армії на кількох напрямках. Зокрема заступниця міністра оборони вказала про успіхи в районі Берхівського водосховища, де українці просунулись на 250 м. Окрім того, Маляр додала, що ще на двох напрямках змістилась лінія фронту на 300 та 1500 м. А також вказала на звільнення таких населених пунктів як Макарівка та Благодатне.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російський диктатор Володимир Путін заявив нібито про початок контрнаступальних дій української армії. Президент РФ вказав, що усі атаку України було відбито.

Також "Коментарі" писали про Володимир Путін назвав дату, коли Росія розмістить ядерну зброю на території Білорусі. Лукашенко та Путін домовились про співпрацю у ядерній сфері, в якій на території Білорусі буде ядерна зброя, яка контролюється Росію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/annamaliar/841
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини