Головна Новини Суспільство Війна з Росією Путін заявив, що Україна почала контрнаступ проти російської армії
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін заявив, що Україна почала контрнаступ проти російської армії

Російський диктатор Володимир Путін повідомив, що ЗСУ почали широкі контрнаступальні дії.

9 червня 2023, 18:30
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент Росії Володимир Путін заявив, що українські військові почали широкі контрнаступальні дії проти армії РФ. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Путін заявив, що Україна почала контрнаступ проти російської армії

Президент Росії Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Російський президент Володимир Путін під час конференції у Сочі вказав, що Україна почала довгоочікуваний контрнаступ проти російських військ.

"Розпочався наступ Збройних Сил України. Про це свідчить використання стратегічних резервів", — говорить російський диктатор.

За словами Путіна російські війська відбили український контрнаступ.

"Українські війська не досягли поставлених цілей на жодній ділянці – завдяки мужності російських солдатів, правильній організації військ", — стверджує Володимир Путін.

Лідер РФ вказує, що Україна втрачає велику кількість військових. За словами Путіна втрати перевищують три до одного.

Заяви президента Росії не були підтвердженні. Офіційні особи України не коментували повідомлення Володимира Путіна про початок контрнаступу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що експрезидент Росії Дмитрій Медведєв повідомив про початок довгоочікуваного контрнаступу українських сил. За словами російського політика Україна та її союзники намагаються знищити Російську Федерацію такими діями.

Також "Коментарі" писали про речника Східного угруповання військ ЗСУ полковника Сергія Череватого, який сповістив про вдале просування українських підрозділів на Бахмутському напрямку. За його словами Збройні сили України змогли організувати кількаденний штурм, який змістив лінію фронту на 1200 метрів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини