Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупована територія Запорізької області тоне: там загарбники підірвали дамбу водосховища
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупована територія Запорізької області тоне: там загарбники підірвали дамбу водосховища

Росіяни створюють нові катастрофи на території України. У частині Запорізької області, окупованій ворогом населені пункти заполонила вода

12 червня 2023, 13:55 comments2436
Поділіться публікацією:

Про це повідомляє Military Media Center, пишуть "Коментарі".

Окупована територія Запорізької області тоне: там загарбники підірвали дамбу водосховища

Ворог підірвав дамбу водосховища у Запорізькій області

Причиною лиха є підірв дамби невеликого водосховища поблизу села Новодарівка Пологівського району, розташованого у східній частині регіону.  За даними видання, затоплені лівий та правий береги річки Мокрі Яли.

Також, ворог продовжує застосовувати різні види озброєння, обстрілюючи населені пункти Запорізької області.

"Загалом у Запорізькій області із застосуванням артилерії, РСЗВ та тактичної авіації російські війська обстріляли 12 населених пунктів. Унаслідок обстрілу села Новоселівка Пологівського району поранено одну цивільну особу", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, — Наслідки підриву ГЕС: поблизу Одеси спостерігається опріснення моря, а на Херсонщині вода стала небезпечною Через підрив Каховської ГЕС Україна стикнулася з чималою кількістю глобальних екологічний проблем. Так, біля Одеси зафіксували опріснення моря. Фахівці відібрали проби морської води у трьох місцях Одеси: у Новій Дофінівці (причал 243), на пляжі Ланжерон та на 16 станції Великого фонтану. Таким чином, воду перевірили на наявність завислих речовин, заліза та рівень солоності. Результати лабораторного дослідження показали перевищення.

Читайте також на сайті "Коментарі", — Окупанти крадуть кадри евакуації людей на Херсонщині та видають їх за свої, — ДПСУ Загарбники брешуть про активну організацію евакуаційних заходів після підриву Каховської ГЕС. Натомість, вони використовують світлини порятунку людей українською стороною.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини