Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти крадуть кадри евакуації людей на Херсонщині та видають їх за свої, - ДПСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти крадуть кадри евакуації людей на Херсонщині та видають їх за свої, - ДПСУ

Загарбники брешуть про активну організацію евакуаційних заходів після підриву Каховської ГЕС. Натомість, вони використовують світлини порятунку людей українською стороною

12 червня 2023, 12:25
Поділіться публікацією:

Про це речник Державної прикордонної служби Андрій Демченко сказав в ефірі телемарафону, передає портал "Коментарі".

Окупанти крадуть кадри евакуації людей на Херсонщині та видають їх за свої, - ДПСУ

Росіяни брешуть про евакуацію населення з Херсонщини

"Цинізм російської сторони зашкалює, бо ми бачимо, що вони не проводять в необхідній кількості евакуації населення, натомість використовують кадри, в тому числі і ДПСУ, видаючи їх за свої", — зауважив посадовець.

Також, він додав, що підрозділи Державної прикордонної служби України, котрі залучені до порятунку населення на Херсонщині, уже встигли евакуювати близько 100 осіб.

"За минулу добу таких було 15. Крім того, долучені і підрозділи аеророзвідки, щоб виявляти людей, яким потрібна допомога", — сказав Демченко.

Як писали "Коментарі", — Українська розвідка: росіяни готуються до ще одного теракту, який призведе до техногенної катастрофи. В ГУР попереджають, ворог може скоїти черговий теракт, підірвавши Кримський титан в Армянську. У тимчасово окупованому Армянську на півночі Кримського півострова, окупанти готують до евакуації як представників окупаційної адміністрації, так і місцеве населення.

Читайте також на сайті "Коментарі", - "Пригожин наговорив на 15 років", - екс-співробітник КДБ. У Міноборони РФ прагнуть підпорядкувати всі "добровольчі загони", що воюють на території України. Зокрема, і ПВК "Вагнера". Проте, цього не хоче Пригожин. Він вважає, що поведінка Міністра оборони РФ Шойгу є дивною. Адже, він згадав про питання з "добровольчими загонами" аж через 15 місяців війни. Водночас, Жирнов наголосив, що відповідно до російського законодавства в Кремлі не може існувати жодних приватних військових компаній. Адже, згідно кримінального кодексу Росії, це є "кримінальним злочином" і за нього є покарання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини