Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українська розвідка: росіяни готуються до ще одного теракту, який призведе до техногенної катастрофи
commentss НОВИНИ Всі новини

Українська розвідка: росіяни готуються до ще одного теракту, який призведе до техногенної катастрофи

В ГУР попереджають, ворог може скоїти черговий теракт, підірвавши Кримський титан в Армянську

12 червня 2023, 11:38
Поділіться публікацією:

У тимчасово окупованому Армянську на півночі Кримського півострова, окупанти готують до евакуації як представників окупаційної адміністрації, так і місцеве населення. Як інформує видання "Коментарі", про це повідомляється у зведенні ГУР Міноборони.

Українська розвідка: росіяни готуються до ще одного теракту, який призведе до техногенної катастрофи

Кримський титан. Фото з відкритих джерел

В українській розвідці повідомляють, що влаштований Росією теракт на Каховській ГЕС не минув безслідно і вже призвів до відсутності води у Північно-Кримському каналі. Наразі процеси виробництва на заводі "Кримський титан" в Армянську порушені до критичного рівня. Відновити роботу у мінімально належному режимі росіяни вважають за неможливе. На території тимчасово окупованого Армянська активно поширюється інформація про те, що зупинки "Кримського титану" не уникнути.

За інформацією розвідки, наразі країна-агресор занята тим, що активно мінує цехи підприємства. Росіяни останні кілька днів активно направляють вибухівку на заводську та прилеглу території. 

В Міноборони України попереджають, теракт на підприємстві "Кримський титан" буде мати негативні наслідки і призведе до штучної техногенної катастрофу. Українські розвідники наголошують, що наслідки вибуху на "Кримському титані" будуть фатальними, адже на холодильному обладнанні підприємства використовується близько 200 тонн технологічного аміаку. Якщо окупанти підірвуть підприємство, в небо підніметься аміачна хмара, яка за лічені години накриє прилеглі території. В першу чергу постраждають окуповані Армянськ, Красноперекопський район та південні райони Херсонщини.

Читайте також на порталі "Коментарі" — наслідки підриву Каховської ГЕС для економіки України – як слід покарати агресора. Експерти під час ексклюзивного інтерв’ю нашому виданню детально проаналізували ситуацію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

12 червня 2023, 11:23

Хлопчикові які постійно всіх лякав жартами про Вовка вже ніхто не вірить.


Новини