Головна Новини Суспільство Війна з Росією Стало відомо, що відбувається у Вугледарі: чи дійсно ворог сформував «котел»
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, що відбувається у Вугледарі: чи дійсно ворог сформував «котел»

У Вугледарі тривають бої, проте ворогу не вдалося повністю взяти в оточення Сили оборони

сьогодні, 15:54
Поділіться публікацією:

У Вугледарі успішно тривають арʼєргардні бої, повідомив воєнкор Богдан Мірошніков. За його словами, станом на зараз вони проходять на північно-східних околицях.

Стало відомо, що відбувається у Вугледарі: чи дійсно ворог сформував «котел»

Вугледар

"Ви ж розумієте, що втримати місто у таких умовах задачі не стояло? Бо через ґрунтовки можливо виходити, а не курсувати у дві сторони для хоч якоїсь логістики", — підкреслив експерт.

При цьому він стверджує, що ворог не сформував "котел" для українських захисників у Вугледарі.

"Найголовніше — оточення не сталося, чого так хотів ворог. У пікові моменти перевага ворога в особовому складі складала 1 до 12. І наші воїни витисли з цієї меншості не просто максимум, а набагато більше", — підкреслив Мірошніков.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що ворог увійшов до західних та східних районів Вугледару, тоді як українські сили продовжують обороняти центральну частину міста. Останні дані свідчать, що ворог зайняв західні та східні райони міста, тоді як українські сили утримують центр. Російські війська здійснюють як фронтальні, і флангові атаки, що ускладнює оборону наших військ. Сформувалася кишеня, де йде дорога від Вугледара на Богоявленку, якою має відбуватися відхід наших військових. Зона прострілу цієї дороги становить близько кілометра. Вчора наші військові говорили про те, що логістичне забезпечення та відведення вкрай утруднене "з огляду на вузький коридор".

Також "Коментарі" розповідали, що в так званій "ДНР" стверджують, що у Вугледарі нібито сформовано котел для Сил оборони, а до остаточного захоплення міста, буцімто, залишилися "лічені дні".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини