Головна Новини Суспільство Війна з Росією У «ДНР» заявили, що ЗСУ в Вугледарі опинилися в «котлі» і сказали, коли візьмуть місто
commentss НОВИНИ Всі новини

У «ДНР» заявили, що ЗСУ в Вугледарі опинилися в «котлі» і сказали, коли візьмуть місто

У «ДНР» заявили, що до падіння Вугледара нібито залишилися «лічені дні»

сьогодні, 15:04
Поділіться публікацією:

Радник так званого голови терористичної організації "ДНР" Ігор Кімаковський заявив, що до моменту остаточної окупації Вугледара нібито залишилися лічені дні.

У «ДНР» заявили, що ЗСУ в Вугледарі опинилися в «котлі» і сказали, коли візьмуть місто

Вугледар

"Противник там фактично перебуває у дуже серйозному оточенні. Лічені дні — і ми вже можемо заявити, що під контролем Російської Федерації", — заявив колаборант.

Крім цього, Кімаковський заявив, що якщо українське командування не виведе своїх підрозділів із Вугледару, то потім це зробити буде неможливо, оскільки дві великі траси — на Богоявленку та Українку — вже перекриті російськими загарбниками. Для виходу з міста у ЗСУ залишається лише ґрунтова дорога, додав колаборант.

За його словами, за погіршення погодних умов в українських підрозділів не залишиться можливості евакуювати навіть загиблих бійців. Він каже, що командування ЗСУ хоче вивести з міста 72-у окрему бригаду.

Колаборант заявив, що нібито політичне рішення президента України Володимира Зеленського про те, щоб затримати 72-у окрему бригаду доти, доки він буде на Генасамблеї ООН у Нью-Йорку, стало фатальним для цієї бригади.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що ворог увійшов до західних та східних районів Вугледару, тоді як українські сили продовжують обороняти центральну частину міста. Останні дані свідчать, що ворог зайняв західні та східні райони міста, тоді як українські сили утримують центр. Російські війська здійснюють як фронтальні, і флангові атаки, що ускладнює оборону наших військ. Сформувалася кишеня, де йде дорога від Вугледара на Богоявленку, якою має відбуватися відхід наших військових. Зона прострілу цієї дороги становить близько кілометра. Вчора наші військові говорили про те, що логістичне забезпечення та відведення вкрай утруднене "з огляду на вузький коридор".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини