Головна Новини Суспільство Війна з Росією Стало відомо про масову здачу росіян у полон
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо про масову здачу росіян у полон

У полон здалися бійці добровольчого спецпідрозділу "Шторм"

24 травня 2023, 20:52 comments12822
Поділіться публікацією:

Стало відомо про масову здачу росіян у полон

Полон - ілюстраційне фото

Під час бою між сімома бійцями 59 бригади та російським добровольчим підрозділом "Шторм" у полон Силам оборони здалися 22 окупанти. Відео здачі опубліковано підрозділом "Птахи Мадяра". Про це повідомляють "Коментарі".

Як випливає з опублікованого відео, броньована колона спробувала просунутися до позицій українських захисників, але була знищена артилеристами 55-ї бригади. Ворожий танк, який підтримував атаку, з поля бою втік. Особовий склад противника був оточений у бліндажі та взятий у полон сімома українськими бійцями. При цьому, як йдеться у відео, полонили росіян із дотриманням міжнародного права – їх не били, не принижували. Вони були роззброєні, завантаженіі на два бронеавтомобілі і відвезені в полон.

Факт полону підтверджують на рашистських телеграм-каналах.

"Так, це 22 наших полонених співвітчизника, яких укропи взяли в одному бою. За чергового нашого "штурму". І це поточні реалії "м'ясних штурмів", чергова сумна віха — люди не просто кинуті без підтримки броні та артилерії у вогневу пастку. Ситуація настільки жахлива і вони настільки непідготовлені, що вони просто не встигли толком почати чинити опір", -  бідкається рашист в телеграм-каналі "Нам пишут из Янины".

Тим часом, у Пентагоні повідомили головні теми, які обговорюватимуться на наступному "Рамштайні".

У Путіна назвали Польщу ворожою до Росії державою.

Учасники рейду на Білгородщину потролили Путіна, розповівши про "військторг". Учасники рейду Російського добровольчого корпусу та Легіону "Свобода Росії" провели прес-конференцію, під час якої відповіли на запитання ЗМІ. При цьому вони не забули потролити Путіна, заявивши, що свою техніку вони, можливо, купили у "воєнторгу". 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини