Головна Новини Суспільство Війна з Росією Стало відомо, хто стоїть за підривом Кримського мосту
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, хто стоїть за підривом Кримського мосту

Данілов підтвердив причетність України до двох підривів Кримського мосту

3 серпня 2023, 23:55
Поділіться публікацією:

Секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов підтвердив причетність Служби безпеки України до обох атак на Кримський міст. Про це повідомляють "Коментарі".

Стало відомо, хто стоїть за підривом Кримського мосту

Кримський міст

З його слів, українські Сили оборони поставили під сумнів заяви Росії про неприступність оборони Кримського мосту.

"Це і Кримський міст, про який говорили безпосередньо представники Служби безпеки, які брали участь у першому та другому випадку", — сказав він в ефірі національного телемарафону.

Нагадаємо, що 26 липня голова СБУ Василь Малюк уперше публічно заявив, що за підривом Кримського мосту 8 жовтня 2022 року стоїть СБУ. "Руйнування Кримського мосту — це одна з наших реалізацій", — сказав глава Служби безпеки.

Крім того, в ніч проти 17 липня на Кримському мосту пролунали вибухи, а весь рух ним було зупинено. Згідно з повідомленнями окупаційних адміністрацій та опублікованими фото, морськими безпілотниками було порушено залізничне сполучення і серйозно пошкоджено один із прольотів. Для відновлення автотранспортного сполучення півострова з Росією було запроваджено реверсний рух мостом, а також запущено маршрут з Ростова-на-Дону по новоокупованих територіях України — Донецькій, Запорізькій та Херсонській областях. Для цього у так званій ДНР навіть скасували комендантську годину.

Нагадаємо, що днем раніше Олексій Данилов закликав українців та поляків забути гострі емоційні слова, які сприяли загостренню українсько-польських відносин та працювати разом для "знищення московської потвори".

Тим часом, Зеленський подякував бійцям із Мелітопольського спрямування, окупанти заперечують прорив.

А Трюдо заявив про своє розлучення: з ким залишаться діти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини