Головна Новини Суспільство Війна з Росією Спікер сил оборони назвав напрямок, де росіяни відновлять бойові дії
commentss НОВИНИ Всі новини

Спікер сил оборони назвав напрямок, де росіяни відновлять бойові дії

Після значних втрат на Авдіївському та Мар’їнському напрямках російська армія найближчим часом зосередить увагу на іншому напрямку.

23 квітня 2023, 11:35
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Речник сил оборони Таврійського напряму Олексій Дмитрашківський вважає, що після тривалої паузи російські сили відновлять штурм Вугледарському напрямку. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання "РБК-Україна".

Спікер сил оборони назвав напрямок, де росіяни відновлять бойові дії

Речник сил оборони Таврійського напряму Олексій Дмитрашківський. Фото з відкритих джерел

Дмитрашківський в ефірі українського телемарафону зазначає, що наразі активні бойові дії у напрямку Вугледара відсутні, окрім поодиноких обстрілів. Тому слід очікувати наступу у цьому регіоні.

"Втративши багато особового складу на Авдіївському та Мар’їнському напрямках, я думаю, що ворог найближчим часом зосередить увагу знову таки на Вугледарському напрямку. Це моя думка", — говорить речник сил оборони Таврійського напряму Олексій Дмитрашківський.

Спікер сил оборони вказує, що росіяни використовують тактику випаленої землі. Таким чином армія РФ намагається створити складні умови для ЗСУ, які виключають можливість тримати оборону. Дмитрашківський зазначив, що росіяни "знищуються будинки… поверх за поверхом".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про оперативну інформацію Генштабу, який назвав три основні напрямки наступальних дій російських військ: Бахмутський, Авдіївський та Мар’їнський. Також Генеральний штаб ЗСУ назвав два населені пункти, де тривають найзапекліші бої на сьогодні.

Також "Коментарі" писали, що Кремль почав широкомасштабну інформаційну кампанію, яка має на меті залучити російських добровольців до армії та відкласти загальну мобілізацію у Російські Федерації. Британська розвідка зазначає, що попри такі спроби, Москва не зможе залучити 400 тис. військових добровольців, як планувала раніше.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини