Головна Новини Суспільство Війна з Росією Британська розвідка розповіла про масштабну акцію призову російських добровольців
commentss НОВИНИ Всі новини

Британська розвідка розповіла про масштабну акцію призову російських добровольців

Кремль почав широкомасштабну кампанію, яка має на меті залучити російських добровольців до армії та відкласти загальну мобілізацію в РФ.

23 квітня 2023, 10:35
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Розвідка Британії інформує, що Міноборони Росії запустило масштабну інформаційну кампанію, яка має на меті збільшити чисельність добровольців у російській армії. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter Міністерства оборони Великобританії.

Британська розвідка розповіла про масштабну акцію призову російських добровольців

Російські добровольці. Фото з відкритих джерел

Британська розвідка розповідає про рекламну кампанію, яка проходить в російських соцмережах, телебаченні та присутня на білбордах.

"Нова реклама звертається до чоловічої гордості потенційних новобранців, звертаючись до "справжніх чоловіків", а також підкреслюючи фінансові переваги вступу", — пишуть у британській розвідці.

Таким чином Кремль намагається не проводити повну мобілізацію, щоб не підвищувати критичні думки проти влади та залучити нові сили для війни в Україні. Згідно з аналізом Міноборони Британії таким чином малоймовірно, що російські сили зможуть назбирати 400 тис. добровольців, про які повідомлялось раніше.

Окрім того, серед російської армії та приватної військової компанії "Вагнер" існує сильна конкуренція за добровольців, яких можна залучити до бойових дій в Україні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російське військове керівництво на чолі з Сергієм Шойгу та Валерієм Герасимовим, переконують президента Росії Володимира Путіна зайняти оборонні позиції у війні в Україні.

Також "Коментарі" писали про те, що українські військові зайняли позиції на лівому березі Херсонської області. Таку інформацію озвучив Інститут вивчення війни згідно з аналізом текстових та геолокаційних даних російських воєнних кореспондентів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини