Головна Новини Суспільство Війна з Росією Союзники не вірять у швидке досягнення Україною авіаційного паритету з РФ: заява Міллі
commentss НОВИНИ Всі новини

Союзники не вірять у швидке досягнення Україною авіаційного паритету з РФ: заява Міллі

Марк Міллі заявив, що Україні для досягнення авіаційного паритету з РФ потрібні роки

19 липня 2023, 07:40 comments3926
Поділіться публікацією:

Для того, щоб українські війська могли гідно боротися у небі з російською авіацією, мають піти роки. Тому найкращим способом контролювати повітряний простір у цій війні є ППО. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву зробив голова Об'єднаного комітету начальників штабів США Марк Міллі.

Союзники не вірять у швидке досягнення Україною авіаційного паритету з РФ: заява Міллі

Марк Міллі. Фото: з відкритих джерел

"Яку військову проблему потрібно вирішити за допомогою авіації? Це контроль над повітряним простором. І зробити це можна двома способами – у повітрі чи з землі. Найефективніший спосіб це зробити зараз – із землі, за допомогою системи ППО. І це те, чим вона є (ред. – Україна) забезпечена з початку війни і досі", — вважає Міллі.

За його словами, проблеми в українців під час цього етапу контрнаступу виникають з тієї причини, що росіяни дуже добре підготувалися та замінували дуже багато території, яку доводиться долати ЗСУ. Якщо ж говорити про російську авіацію, то вони на сьогоднішній день не становлять тієї небезпеки, про яку часто говорить Київ.

Марк Міллі вважає, що наздогнати російську авіацію у співвідношенні літаків буде дуже складно. Росія має дуже великий авіаційний парк і на це знадобляться довгі роки. Час потрібний не тільки для того, щоб пілоти пройшли хороші тренування, а й на те, щоб мати фінанси на придбання літаків.                                                     

Читайте також на порталі "Коментарі" — чому США вважають, що сьогодні літаки не потрібні Україні: ЗМІ розкрили подробиці.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у ЗСУ розповіли, скільки літаків F-16 необхідно Україні для виконання бойових завдань.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини