Головна Новини Суспільство Війна з Росією Союзник РФ з ОДКБ вперше бере участь у зустрічі щодо "Формули миру"
commentss НОВИНИ Всі новини

Союзник РФ з ОДКБ вперше бере участь у зустрічі щодо "Формули миру"

Представники Вірменії вперше беруть участь у зустрічі щодо "Формули миру"

28 жовтня 2023, 15:15
Поділіться публікацією:

Вірменія вперше є учасницею зустрічі з підготовки саміту з української "формули миру", яка цього разу проходить на Мальті. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє вірменська служба "Радіо Свобода".

Союзник РФ з ОДКБ вперше бере участь у зустрічі щодо "Формули миру"

Путін та Пашинян. Фото: із відкритих джерел

На зустріч, яка проходить на рівні зовнішньополітичних радників та радників з питань національної безпеки, від Вірменії вирушив секретар Ради безпеки Армен Григорян.

У вересні цього року Вірменія вперше передала Україні гуманітарну допомогу – її привезла під час візиту дружина прем'єра Вірменії Нікола Пашиняна.

Пізніше на початку жовтня Пашинян та глава української держави Володимир Зеленський уперше зустрілися на полях саміту Європейської політичної спільноти у Гранаді.      

Зазначимо, на Мальті 28 та 29 жовтня відбудеться третя зустріч із реалізації Української формули миру на рівні радників з національної безпеки та зовнішньої політики. На цьому наголосив керівник Офісу президента України Андрій Єрмак. Втім, про те, що саме Мальта стане третім майданчиком для таких консультацій (після Данії та Саудівської Аравії) стало відомо ще близько тижня тому. За даними Єрмака, участь у саміті підтвердили понад 60 країн. А ось Китай, який бере участь у попередній зустрічі в саудівській Джидді, мальтійську вирішив проігнорувати. Які очікування чергового раунду переговорів радників глав держав? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.

Читайте також на порталі "Коментарі" – військовий прокоментував заморожування війни: у якому разі на це можна погодитись.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини