Головна Новини Суспільство Війна з Росією Соловйов боїться наступу ЗСУ, тому закликає застосувати ядерну зброю
commentss НОВИНИ Всі новини

Соловйов боїться наступу ЗСУ, тому закликає застосувати ядерну зброю

Пропагандист Соловйов закликає Росію завдати удару ядерною зброєю по території України.

6 квітня 2023, 19:26
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російський пропагандист Володимир Соловйов в ефірі свого шоу закликав застосувати ядерну зброю по території України, адже скоро ЗСУ піде у наступ. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на соцмережі українського воєнного кореспондента Андрія Цаплієнка.

Соловйов боїться наступу ЗСУ, тому закликає застосувати ядерну зброю

Пропагандист Соловйов. Фото з відкритих джерел

Україна змогла вдало витримати російські наступальні атаки взимку, отримати озброєння від союзників та невдовзі піти у наступ. В очікуванні цього кремлівський пропагандист закликав вдарити по Україні ядерними ракетами.

"Навіщо ми чекаємо контрнаступ? Використаймо тактичну ядерну зброю, завдати ударів по місцях дислокації та центрів прийняття рішень в Україні", — говорить російський пропагандист.

Далі Соловйов в агонії повідомляє, що російська армія не змогла стримати українських військових, які нібито завдають ударів по районах, містах та селах Російської Федерації.

Переглянути відео з істеричними закликами російського пропагандиста Володимира Соловйова можна нижче:

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що "Російський добровольчий корпус", який входить до Інтернаціонального легіону ТРО України зайшов у Брянську область. Таким чином РДК відповіли на заяви губернатора Брянська, який повідомляв, що російська армія нібито відбила українську групу диверсантів.

Також "Коментарі" писали, що росіяни планують провести вибори на тимчасово окупованих територіях. Радник мера Маріуполя Петро Андрющенко стверджує, що росіяни назначили дату на 10 вересня, а псевдо вибори плануються у таких населених пунктах: Маріуполь, Мангуш та Нікольське.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Микола

6 квітня 2023, 18:55

Слава Украiнi !!! Нехай Цей поганий червоний мухомор ,,, Соловей ,,, скаже, Чи буде ,,, парад ,,, i як готуються брехуни до цього (((параду ))) !!!


Новини