Головна Новини Суспільство Війна з Росією «Російський добровольчий корпус» України зайшов у Брянську область
commentss НОВИНИ Всі новини

«Російський добровольчий корпус» України зайшов у Брянську область

"Російський добровольчий корпус", що входить до Інтернаціонального легіону ТРО України зайшов у Брянську область.

6 квітня 2023, 18:20 comments2726
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

"Російський добровольчий корпус" (РДК) повідомив, що 6 квітня перебував на території Брянської області. Раніше у РФ повідомляли, що нібито відбили атаку українських диверсантів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на заяву РДК.

«Російський добровольчий корпус» України зайшов у Брянську область

Військові РДК увійшли в Брянську область. Фото з відкритих джерел

Вранці 6 квітня губернатор Брянської області Олександр Богомаз повідомив, що прикордонники російського управління ФСБ зупинили спробу української диверсійної групи увійти на території Росії. У заяві зазначено, що ДРГ складалось з 20 людей, а проникнення проходило у районі села Случовськ.

На заяви російського губернатора відповів "Російський добровольчий корпус", який зазначив, що вони знову побували на Брянщині та попри слова Богомазова про "успішне відбиття атаки української ДРГ" змогли поспілкуватись з жителями цієї області, привітали листівками та попросили сховатись під час проведення бойових дій.

"Визвольна боротьба на території росії набирає обертів", — заявляють у РДК.

Нагадаймо, що "Російський добровольчий корпус" — це військове формування росіян, яке входить до Інтернаціонального легіону територіальної оборони України. Це не вперше РДК заходить у Брянську область російської Федерації, раніше військові добровільного батальйону відвідали села регіону на початку березня.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що речниця ОК Південь Наталя Гуменюк вважає вибухи в Мелітополі підготовкою до контрнаступу ЗСУ.

Також "Коментарі" писали про американського генерала, який відповів, чи могла б Україна встояти у війні без допомоги Сполучених Штатів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини