Головна Новини Суспільство Війна з Росією Гуменюк про вибухи в Мелітополі: підготовка до контрнаступу ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Гуменюк про вибухи в Мелітополі: підготовка до контрнаступу ЗСУ

В тимчасово окупованому місті Мелітополі почастішали вибухи. На це відреагувала речниця ОК Південь Наталя Гуменюк.

6 квітня 2023, 12:15
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

В тимчасово окупованому Мелітополі все частіше почали фіксувати вибухи. Речниця ОК Південь Наталя Гуменюк заявила, що це підготовка до контрнаступу ЗСУ. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання "Кореспондент".

Гуменюк про вибухи в Мелітополі: підготовка до контрнаступу ЗСУ

Речниця ОК Південь Наталя Гуменюк. Фото з відкритих джерел

5 квітня зафіксували вибухи на території тимчасово окупованого Мелітополя. Мер Мелітополя Іван Федоров повідомив, що вони стались поблизу військового аеродрому, де перебувають сили російської армії.

"Вороги в черговий раз зазнали втрат, точно їхня вогнева міць постраждала. У колаборантів паніка наростає, тому що останні два тижні – абсолютно пекельні для рашистів", — розповів міський голова.

Раніше Федоров повідомляв, що минулого тижня було три вибухи у місті. На вибухи, які все частіше спостерігаються у Мелітополі відреагувала речниця Сил оборони півдня Наталія Гуменюк.

"Підготовка до того самого контрнаступу", — сказала Наталя Гуменюк та додала, що "це підготовчі моменти, які мають налаштувати окупантів".

Росіяни заперечують інформацію українських сил про вибухи на військовому аеродромі у Мелітополі та стверджують, що у них нібито була вдала робота ППО.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Володимир Путін без будь-яких доказів звинувачує Захід та інші країни у терактах, які ті, нібито здійснюють на території Росії. Президент РФ стверджує, що на постійній основі нібито відбуваються теракти проти представників влади та правоохоронних органів, журналістів, громадських діячів, викладачів шкіл і університетів у Росії

Також "Коментарі" писали про першу реакцію Росії на візит президента України Володимира Зеленського до Польщі. Депутат Держдуми від окупованого Криму Міхаіл Шеремет називає це "поганим знаком".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини