Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни планують провести вибори на тимчасово окупованих територіях України
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни планують провести вибори на тимчасово окупованих територіях України

Окупаційна влада в Маріуполі, Мангуші та Нікольському планує організувати "місцеві вибори".

6 квітня 2023, 18:50
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Радник мера Маріуполя Петро Андрющенко стверджує, що росіяни планують провести "місцеві вибори" у трьох населених пунктах України, які перебувають під окупаційною владою РФ. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на соціальні мережі Андрющенка.

Росіяни планують провести вибори на тимчасово окупованих територіях України

Радник мера Маріуполя Петро Андрющенко. Фото з відкритих джерел

Петро Андрющенко розповів, що росіяни почали посилювати паспортизацію на окупованих територіях. Такий поспіх радник мера Маріуполя вважає пов'язаний з проведенням "місцевими виборами". Андрющенко вказав і на дату цих виборів.

"Окупанти планують провести 10 вересня 2023 року вибори в місцеві органи самоврядування окупантів та зрадників", — пише Петро Андрющенко.

Український політик також зауважив, що "вибори" пройдуть у трьох населених пунктах.

"В Маріуполі планують цілих 25 депутатів та по 15 в Мангуші та Нікольському", — повідомляє Радник мера Маріуполя.

Андрющенко у своєму повідомленні прогнозує, що попри відому дату псевдовиборів на окупованих територіях України їх не буде — "не встигнуть до деокупації". Радник мера вказує, що у місто прибуває усе більше росіян з різних територій РФ. Андрющенко оцінив їх кількість у 40 тис. осіб, тоді як маріупольців у 80 тис.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що речниця ОК Південь Наталя Гуменюк відреагувала на вибухи, які почастішали у Мелітополі. За її словами це підготовка ЗСУ до довгоочікуваного наступу.

Також "Коментарі" писали про "Російський добровольчий корпус" України, який заявив, що зайшов у Брянську область. Вранці губернатор Брянської області повідомляв, що російські сили нібито відбили атаку української диверсійної групи. Проте РДК відреагували та пояснили, що прийшли поспілкуватись з місцевими жителями та вручиили їм листівки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини