Головна Новини Суспільство Війна з Росією Сьогодні повітряні тривоги по всій Україні можуть лунати весь день
commentss НОВИНИ Всі новини

Сьогодні повітряні тривоги по всій Україні можуть лунати весь день

По всій Україні лунає повітряна тривога - у Білорусі активна фаза авіаційних навчань

19 січня 2023, 10:50 comments1021
Поділіться публікацією:

У Білорусі сьогодні активні авіаційні навчання, тож може бути багато тривог. Але це не є привід ігнорувати їх. Будьте уважні. Першу повітряну тривогу вже було оголошено по всій країні вранці 19 січня.

Сьогодні повітряні тривоги по всій Україні можуть лунати весь день

Карта тривоги. Фото: із відкритих джерел

О 10:12 сирени почали звучати на південному сході, потім у столиці, а за кілька хвилин поширилися на всю територію країни.

Сигнал тривоги означає загрозу ударів з повітря та ракетних ударів. У цей час необхідно пройти в укриття.

Білоруський Гаюн повідомляє про підняття в Білорусі у повітря винищувачів та літака далекого радіолокаційного стеження.

Зокрема, о 09:58 у Мачулищах злетів ДРЛО А-50У ВКС РФ із реєстр. номером RF-50608, а також два винищувачі МіГ-31К ВКС РФ.

Аналітичний проект повідомляє, що самого ранку в Білорусі зафіксовано збільшення авіаактивності, оскільки в країні розпочався 2-й етап спільного льотно-тактичного навчання ЗС РБ та РФ.

Наразі авіаційні підрозділи розпочали виконання завдань – над Білоруссю фіксуються польоти гелікоптерів ВКС РФ, так само в Барановичах почалися тренувальні польоти винищувачів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чому на Заході починають шкодувати, що Україна не в НАТО – чи ситуація може змінитися в найближчому майбутньому.

Раніше "Коментарі" писали — голова Єврокомісії Урсула фон дер Ляйєн повідомила на форумі в Давосі, що нові санкції проти РФ будуть спрямовані на те, щоб закрити лазівки, які допомагають обходити обмеження. ЄС також планує завдати "удару" по ядерному сектору країни-агресора. Наскільки такі удари можуть бути успішними? Які ще фінансово-економічні обмеження допоможуть добити агресора? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://alerts.in.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини