Головна Новини Суспільство Війна з Росією Смерть командувача ЧФ РФ: з'явилася реакція Білого дому
commentss НОВИНИ Всі новини

Смерть командувача ЧФ РФ: з'явилася реакція Білого дому

У Білому домі немає даних про смерть командувача ЧФ РФ

27 вересня 2023, 11:18
Поділіться публікацією:

У Білому домі наразі немає інформації, яка б підтвердила чи спростувала дані про смерть командувача Чорноморського флоту РФ адмірала Віктора Соколова внаслідок ракетного удару ЗСУ по штабу російської ЧФ у тимчасово окупованому Севастополі. Як повідомляє портал "Коментарі", про це під час брифінгу заявила прес-секретар Білого дому Карін Жан-П'єр.

Смерть командувача ЧФ РФ: з'явилася реакція Білого дому

Командувач Чорноморського флоту РФ Віктор Соколов. Фото: із відкритих джерел

Представник адміністрації Джо Байдена зазначила, що "поки що не може нічого підтвердити".

Вона також додала, що в Білому домі знають про повідомлення щодо ймовірної смерті російського адмірала.

Крім того, за словами Жан-П'єр, також в адміністрації Білого дому знають про поширене Міністерством оборони РФ відео, на якому помітно, що Соколов нібито онлайн бере участь у засіданні колегії.                                            

Читайте також на порталі "Коментарі" — чому нам все ще не вистачає озброєння для перелому у війні – як змінити ситуацію. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню детально проаналізували ситуацію.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Україна значно активізувала удари по Криму. Останнім часом прилітало до Верхньосадового під Севастополем, де розташований запасний командний пункт Чорноморського флоту РФ. Завдано потужного удару по аеродрому "Саки". У п'ятницю, 22 вересня, удару було завдано безпосередньо по штабу Чорноморського флоту окупантів у Севастополі. Про що говорить подібне посилення атак на кримському напрямку? До чого це може спричинити? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини