Головна Новини Суспільство Війна з Росією Слідом за Залужним ще один командувач натякнув на швидкий контрнаступ ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Слідом за Залужним ще один командувач натякнув на швидкий контрнаступ ЗСУ

Генерал Сирський заявив захисникам на Лиманському напрямі, що незабаром настане час для наступу

29 травня 2023, 14:10 comments1691
Поділіться публікацією:

Українські воїни продовжують виконувати поставлені завдання, утримувати позиції на Лиманському напрямку, не даючи окупаційним військам можливості прорвати оборону і просунутися вперед. Тим самим наближається час для контрнаступу. Як передає портал "Коментарі", про це у себе в Телеграм зазначив командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський.

Слідом за Залужним ще один командувач натякнув на швидкий контрнаступ ЗСУ

Олександр Сирський. Фото з відкритих джерел

"Лиманський напрямок. Наші частини та підрозділи продовжують стійко утримувати займані рубежі та позиції, відображають усі спроби ворога просунутися вперед у районах Білогорівка, Спірне, Новоселівське, Торське, завдають йому значних втрат в особовому складі та техніці", – заявив Олександр Сирський.

За його словами, незабаром настане той час, коли Україна перейде до активних наступальних дій, тож зараз важливо визначити чіткі завдання на підготовку до них.

Зазначимо, 27 травня головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний опублікував у себе у Телеграм, а також Фейсбук потужний ролик із натяком на початок контрнаступу.

Читайте також на порталі "Коментарі" — поки що ЗСУ готуються до довгоочікуваних наступальних операцій (контрнаступу та наступу), причому, за стандартами НАТО, росіяни, схоже, проводять перегрупування військ, у тому числі, виводячи ПВК "Вагнер" з Бахмута. У свою чергу Головне управління розвідки (ГУР) Міноборони України рапортує, що завдяки операції російських противників путінського режиму на Білгородщині було зібрано цінну інформацію для розвідки. Що показав у військово-політичному, інформаційно-політичному сенсі тиждень, що минає, в ракурсі російсько-української війни? Як події, ймовірно, можуть розвиватися далі? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/osirskiy/92
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини