Головна Новини Суспільство Війна з Росією Sky News опублікувало супутникові фото Києва до та після ракетних ударів
commentss НОВИНИ Всі новини

Sky News опублікувало супутникові фото Києва до та після ракетних ударів

З'явились зображення столиці України до та після ракетних обстрілів, які були зроблені NASA з допомогою супутників Suomi та NOAA-20.

23 грудня 2022, 18:25
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Британське видання Sky News опублікувало фото Києва з супутників до та після масових ракетних ударів російської Федерації по Україні. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на британську службу новин.

Sky News опублікувало супутникові фото Києва до та після ракетних ударів

Київ з космосу. Фото з відкритих джерел

Кожного дня близько 1:30 ночі над столицею України пролітає два супутники NASA Suomi та NOAA-20. Їх камери фіксують світло від вуличних ліхтарів, вивісок магазинів, вікон будинків та фар автомобілів.

На опублікованих знімках британського видання можна помітити різницю між фотографіями Києва, які були зроблені в січні та листопаді 2022 року.

Росія з 10 жовтня змінила тактику та почала активно атакувати енергетичну структуру України масовими ракетними обстрілами. Саме через такі терористичні дії РФ населення України зіткнулось з проблемою дефіциту електропостачання. Це призвело до масових відключень світла, як аварійний, так і планових.

Президент України Володимир Зеленський заявляв, що українська критична енергоструктура пошкоджена та зруйнована на 40%.

Переглянути супутникові знімки NASA, які оприлюднило британське видання Sky News можна нижче:

Sky News опублікувало супутникові фото Києва до та після ракетних ударів - фото 2

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про фейки, які росіяни поширюють про енергетичну структуру України. Найпопулярніші з них спростував Центр стратегічних комунікацій України.

Також "Коментарі" писали про те, коли Україна запропонує Росії мирні переговори. Ймовірно це станеться в лютому, на річницю вторгнення, адже українська влада має здобути значну перевагу на фронті, щоб отримати вигідне становище під час переговорів з Путіним.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини