Головна Новини Суспільство Війна з Росією Скільки українців вважає, що РФ може ще багато років вести війну проти України, - опитування
commentss НОВИНИ Всі новини

Скільки українців вважає, що РФ може ще багато років вести війну проти України, - опитування

За результатами опитування половина громадян вважають, що РФ може ще багато років вести війну проти України

23 жовтня 2023, 14:25 comments4462
Поділіться публікацією:

Майже половина українців, які брали участь в опитуванні, упевнені, що Росія ще багато років може вести війну, маючи значний запас ресурсів. Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться в оновленому опитуванні КМІС.

Скільки українців вважає, що РФ може ще багато років вести війну проти України, - опитування

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

Соціологи зазначають, що зараз більше за українців вважають, що РФ може багато років вести війну. Так, порівняно з лютим 2023 року з 22% до 49% побільшало тих, хто вірить, що країна-агресор все одно зберігає значний запас ресурсів і може ще багато років вести війну проти України.

З 67% до 43% зменшилася кількість тих, хто, навпаки, дотримується думки, що РФ вичерпує свої ресурси і незабаром війна може завершитись переможним для України кінцем.

При цьому навіть серед тих, хто вважає, що РФ має значні ресурси для тривалої війни, переважна більшість (73%) виступають проти будь-яких територіальних поступок Росії. Але 21% підтримує ідею, щоби віддати українські території в обмін на мир.                                                                        

Читайте також на порталі "Коментарі" — за останній рік серед наших співвітчизників збільшився відсоток тих, хто вірить, що між політичним та військовим керівництвом країни існує низка розбіжностей, а також, що Захід відчуває втому від війни в Україні та багато в чому готовий зменшувати допомогу Києву . Про це йдеться у звіті Київського міжнародного інституту соціології.

Також видання "Коментарі" повідомляло – продовжувати боротьбу до перемоги чи погоджуватися на переговори – що вважають українці: результати опитування.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини