Головна Новини Суспільство Війна з Росією Скільки українців підтримує мирні переговори з Росією: результати опитування
commentss НОВИНИ Всі новини

Скільки українців підтримує мирні переговори з Росією: результати опитування

Опитування показало, чи підтримують українці прямі переговори з Росією про закінчення війни.

11 вересня 2023, 10:15
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Більшість українців вірять у перемогу ЗСУ та виступають проти мирних переговорів з Росією. Такі результати показало репрезентативне опитування фундації "Демократичні ініціативи", яке було здійснено на замовлення німецького видання BILD.

Скільки українців підтримує мирні переговори з Росією: результати опитування

Скільки українців підтримує мирні переговори з Росією. Фото з відкритих джерел

Згідно з результатами опитування 63% українців відкидають будь-які прямі перемовини з Росією щодо закінчення війни. Підтримують мирні переговори 30%.

Однак 90% опитаних респондентів вказує, що вірить в українську армію, яка зможе повернути собі всю територію у межах 1991 року. Не вірять в такий хід подій лише 6% опитаних. Крім того, більшість громадян України хочуть продовжувати наступальні дії наступного року, якщо цьогорічний контрнаступ не дасть повних результатів зі звільнення територій. Таких респондентів виявилось 83%.

Також більшість українців проти обміну територій країни на вступ до НАТО. Згідно з опитуванням лише 7% погодились на віддачу територій, а протилежної думки дотримується 86% опитаних.

Щодо задоволеності поставками зброї від Німеччини, то тут думки українців розділились. 40 вважає їх незадовільними, тоді як 43% задоволені діями Берліна.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про Зеленського, який розповів про можливість мирні переговори з Росією, до яких Україну схиляють деякі союзники.

Також "Коментарі" писали про популярного американського історика Тімоті Снайдера, що назвав основну ідеологічну помилку Путіна у війні з Україною. За словами американця Кремль очікував, що знищить тільки українську еліту, а народні маси підтримають Росію та стануть частиною РФ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини