Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський розповів про можливість мирних переговорів з Росією
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розповів про можливість мирних переговорів з Росією

Президент України відреагував на заяви деяких партнерів, які вважають ситуацію з повільним контрнаступом шансом для мирних переговорів з Путіним.

11 вересня 2023, 10:00
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Володимир Зеленський вважає, що деякі партнери України вбачають в останніх труднощах на фронті з боку ЗСУ, як можливість змусити Київ вступити у процес переговорів з Росією. Однак президент стверджує, що це поганий момент. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання The Economist.

Зеленський розповів про можливість мирних переговорів з Росією

Президент України Володимир Зеленський. Фото з відкритих джерел

Зеленський розповів, що помітив зміну деяких настроїв серед окремих українських союзників. За його словами попри те, що вони говорять про підтримку і слова "ми завжди будемо з тобою" Зеленський вказує, що "я бачу, їх немає тут з нами". Крім того, президент вказав на поодинокі випадки західних лідерів, які закликають до перемовин з Росією.

"Це поганий момент, оскільки Путін бачить те саме", — відповідає Зеленський.

Зеленський вважає, що потрібно більше тиснути на Росію, адже у довгостроковій перспективі вона програє.

"Путін не розуміє, що в довгій війні він програє. Бо неважливо, що його підтримують 60% чи 70% росіян. Його економіка програє", — вважає президент України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Володимир Зеленський розлютив Джо Байдена під час першої зустрічі президентів в Сполучених Штатах. Американський журналіст описує, що Байден був не високої думки про Зеленського, який приїхав до Вашингтона зі списком вимог.

Також "Коментарі" писали про адвоката, який пояснив, кого точно не мобілізують восени в Україні. За словами фахівця є щонайменше чотири основних категорії, хто не підлягає мобілізації восени. Зокрема це стосується призовників віком до 27 років, що не служили в армії, жінок, особи з інвалідністю та ті особи, які мають відстрочення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини