Головна Новини Суспільство Війна з Росією Скільки росіян підтримали б рішення Путіна припинити війну: опитування
commentss НОВИНИ Всі новини

Скільки росіян підтримали б рішення Путіна припинити війну: опитування

Згідно з опитуванням, 70% росіян підтримали б рішення Путіна припинити війну

1 листопада 2023, 08:25
Поділіться публікацією:

Переважна більшість, а саме 70% громадян РФ, готові підтримати свого диктатора Володимира Путіна, якщо він вирішить припинити війну проти України. Як передає портал "Коментарі", про це свідчать дані російської аналітичної служби "Левада-Центр".

Скільки росіян підтримали б рішення Путіна припинити війну: опитування

Путінський режим. Фото: з відкритих джерел

Соціологи зазначають, опитування показало, що 70% росіян, які брали участь в опитуванні, підтримали б рішення Путіна, якби він вирішив припинити війну в Україні.

Щоправда, є один нюанс. Якби Путін раптом ухвалив рішення про те, щоб вивести з території України всі свої війська, погодившись повернути всі раніше окуповані території під контроль України, то імперські амбіції росіян дали б знати про себе і лише 34% громадян сусідньої країни погодилися б з таким рішенням.

Є й інші цифри. Наприклад, 55% росіян дотримуються думки, що затягування війни нікому не потрібно і треба розпочинати мирні переговори. Водночас 38% росіян вважають, що Росія ще не досягла своїх ключових цілей у війні проти України, а отже, бойові дії потрібно продовжувати.

Читайте також на порталі "Коментарі" – мешканці яких країн найбільше хочуть підтримувати Україну: результати опитування.

Також видання "Коментарі" повідомляло – незважаючи на те, що вже більше ніж півтора роки триває повномасштабна війна, більшість наших співвітчизників вважають, що йти на компроміс із противником не можна і потрібно продовжувати боротьбу до повної перемоги. Хоча соціологи і визнають, що в перші місяці повномасштабного вторгнення відсоток тих, хто готовий продовжувати боротьбу до перемоги, був трохи більшим, ніж зараз. Про це свідчить опитування Gallup.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини