Головна Новини Суспільство Війна з Росією Скільки Росія втратила військових під час наступу на Авдіївку: відповідь Умерова
commentss НОВИНИ Всі новини

Скільки Росія втратила військових під час наступу на Авдіївку: відповідь Умерова

За інформацією Рустема Умерова, Росія втратила близько 4 тисяч військових під час наступу на Авдіївку

28 жовтня 2023, 10:24
Поділіться публікацією:

Станом на 28 жовтня, російські окупанти втратили майже 4 тисячі одиниць особового складу під час наступу на Авдіївку, що на Донеччині. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє прес-служба Міноборони України.

Скільки Росія втратила військових під час наступу на Авдіївку: відповідь Умерова

Рустем Умеров. Фото: із відкритих джерел

Під час телефонних переговорів міністра оборони України Рустема Умерова та глави Пентагону Ллойда Остіна, перший поділився з американським колегою актуальною інформацією з поля бою.

"Повідомив втрати ворога в районі Авдіївки станом на цю хвилину — близько 4 тисяч солдатів", — зазначив Умеров.

Глава Міноборони України подякував голові Пентагону за продовження ефективної співпраці та постачання нашій країні артилерійських боєприпасів.

Читайте також на порталі "Коментарі" – Україна продовжує перебувати у широкомасштабній війні з Росією. Після невдачі з бліцкригом Кремль зробив ставку на конфлікт "у довгу", чому, серед іншого, допомагає обхід санкцій (дозволяючи агресору клепати ракети), а також недостатню допомогу Україні з боку союзників. На полі бою наразі Сили оборони України мають деякі успіхи у Херсонській та Запорізькій областях, а також на південь від Бахмуту. Тоді як росіяни потужно атакують на Авдіївському напрямку та на Куп'янсько-Лиманському. Експерти поділилися з виданням "Коментарі" думками з приводу того, що зараз відбувається на фронтах російсько-української війни, включаючи військовий і зовнішньополітичний, а також поділилися деякими прогнозами.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чому з'явилося багато думок про війну в Україні – що за цим стоїть.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини