Головна Новини Суспільство Війна з Росією Скільки років знадобиться Україні, щоб повернути окуповану територію: аналітика The Washington Post
commentss НОВИНИ Всі новини

Скільки років знадобиться Україні, щоб повернути окуповану територію: аналітика The Washington Post

Західні аналітики вважають, що невдовзі партнери України знову розпочнуть говорити про необхідність переговорів

27 червня 2023, 10:00 comments2461
Поділіться публікацією:

Якщо ЗСУ на півдні будуть наступати такими ж темпами, як зараз, їм знадобиться щонайменше 16 років для того, щоб повернути всю заоплену російськими військами територію. Як інформує портал "Коментарі", про це пише рейтингове видання "The Washington Post". 

Скільки років знадобиться Україні, щоб повернути окуповану територію: аналітика The Washington Post

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

В матеріалі зазначається, якщо українці за літо не досягнуть значних успіхів в ході контрнаступу, західні партнери все активніше почнуть піднімати питання про мирні переговори.

"Якщо вони (Ред. – Київ та Москва) досягнуть угоди або навіть фактичного припинення вогню, чекайте, що всі сторони оголосять "перемогу" за те, чого вони досягли на даний момент – і зроблять усе можливе, щоб продати цю історію своїм ключовим виборцям. Якщо це станеться, світ святкуватиме припинення бойових дій і називатиме це "миром", – зазначається в матеріалі.

Зазначимо, просування українських військ відбувається повільніше, ніж раніше планував Київ та його союзники, але на те є об'єктивні причини. Головна з яких полягає в тому, що росіяни перед контрнаступом ЗСУ теж часу не втрачали і добре підготувалися до оборони, адже знали, що на них чекає. Про це під час брифінгу заявив представник Ради нацбезпеки Білого дому Джон Кірбі.

Читайте також на порталі "Коментарі" — триває черговий тиждень наступальних дій українських Сил оборони на низці напрямків. І доки ми подавлюємо російські окупаційні війська на півдні, ті продовжують атаки на сході. У Пентагоні впевнені, що на ЗСУ чекають важкі битви, з втратами, але впевнені, що українці досягнуть успіху. Ну, а інформаційне тло навколо подій на фронтах російсько-української війни традиційно перенасичене. Експерти проаналізували для видання "Коментарі" фронтову та навколофронтову ситуацію на даний момент.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини