Головна Новини Суспільство Війна з Росією Скільки ракет по Україні сьогодні запустила Росія: відповідь Повітряних сил ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Скільки ракет по Україні сьогодні запустила Росія: відповідь Повітряних сил ЗСУ

Росія запустила Україною понад 30 ракет, лунали вибухи, продовжує працювати ППО

26 січня 2023, 10:10 comments8757
Поділіться публікацією:

Вранці 26 січня в Україні працює протиповітряна оборона через ракетну атаку країни-агресора, загалом, за інформацією Повітряних сил, окупанти запустили по Україні понад 30 ракет. Як передає видання "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів речник Повітряних сил Юрій Ігнат.

Скільки ракет по Україні сьогодні запустила Росія: відповідь Повітряних сил ЗСУ

Ракетний удар. Фото: із відкритих джерел

"Близько шести Ту-95 попередньо з району Мурманської області вилетіли та зробили пуски ракет. Очікуємо понад 30 ракет, які вже почали з'являтися у різних областях. Працює протиповітряна оборона. Так, були вибухи у кількох областях, зокрема, у Вінницькій області. Зрозуміло. , що потрібно залишатися у укриттях", – розповів Юрій Ігнат.

Він додав, що вже з тих прольотів ракет, які можна зробити висновок, що метою ворога під час цієї ракетної атаки є центральні регіони України. Але тактика росіян може змінитись.

Юрій Ігнат також звернув увагу, що у Чорному морі продовжують перебувати ворожі носії крилатих ракет "Калібр", тому не варто виключати ще більш масованої атаки агресора.                                                                        

Водночас начальник КМВА Сергій Попко повідомив, що ворог випустив лише у напрямку Києва понад 15 крилатих ракет. Завдяки чудовій роботі ППО всі повітряні цілі були збиті. Проте небезпека повітряних ударів не минула.

Зазначимо, по всій Україні сьогодні було оголошено повітряну тривогу – після чого в небі над Україною з'явилися ракети.

Читайте також на порталі "Коментарі" — нічна атака "шахедів" на Україну: у ЗСУ розповіли, скільки вразили цілі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини