Головна Новини Суспільство Війна з Росією Скільки боєприпасів для HIMARS готові виробляти в Німеччині. Цього достатньо буде для України
commentss НОВИНИ Всі новини

Скільки боєприпасів для HIMARS готові виробляти в Німеччині. Цього достатньо буде для України

Німецький виробник зброї може забезпечити 120-мм та 150-мм снарядами Україну та її союзників.

29 січня 2023, 13:20
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Виробник зброї німецька компанія Rheinmetall готова підвищити виробництво танкових і артилерійських снарядів, щоб забезпечити попит України та Заходу. Окрім того, компанія готова почати виготовлення установок HIMARS у Німеччині. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інтерв'ю генерального директора Rheinmetall Арміна Паппергера для інформаційного видання Reuters.

Скільки боєприпасів для HIMARS готові виробляти в Німеччині. Цього достатньо буде для України

Реактивна артилерійська система HIMARS. Фото з відкрих джерел

Компанія Rheinmetall має широкий військовий асортимент товарів, які виготовляють у Німеччині, проте найбільш відомим продуктом є 120-мм танкові снаряди для танків Leopard 2. Армін Паппергер запевнив, що його компанія здатна покрити потребу усього світу у 120-мм боєприпасах.

"Ми можемо виробляти 240 000 танкових боєприпасів (120 мм) на рік, що більше, ніж потрібно всьому світу", — сказав Паппергер в інтерв'ю Reuters.

Окрім 120-мм снарядів, Паппергер додав, що Rheinmetall може збільшити і виробництво 155-мм снарядів.

"Потужність виробництва 155-мм артилерійських снарядів може бути збільшена до 450 000-500 000 на рік", — повідомляє інформаційна агенція Reuters з посиланням на слова генерального директора Rheinmetall Арміна Паппергера.

Таке повідомлення з’явилось перед зустріччю з новим міністром оборони Німеччини Борисом Пісторіусом.

Раніше портал "Коментарі" писав  про українського дипломата закликає Німеччину передати зброю, що допоможе вигнати російські кораблі з Чорного моря.

Також "Коментарі" повідомляли слова міністра оборони Німеччини Бориса Пісторіуса, який розповів, коли слід очікувати прибуття танків німецького виробництва Leopard 2 до України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини