Головна Новини Суспільство Війна з Росією Дипломат закликає Німеччину передати зброю, яка допоможе вигнати російські кораблі з Чорного моря
commentss НОВИНИ Всі новини

Дипломат закликає Німеччину передати зброю, яка допоможе вигнати російські кораблі з Чорного моря

Заступник міністра закордонних справ України Андрій Мельник закликає Німеччину передати підводні човни

29 січня 2023, 10:48
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Експосол України в Німеччині Андрій Мельник запропонував креативну ідею, як вигнати російські кораблі з Чорного моря. Дипломат просить Німеччину передати свої підводні човни. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter українського чиновника.

Дипломат закликає Німеччину передати зброю, яка допоможе вигнати російські кораблі з Чорного моря

Український дипломат Андрій Мельник. Фото з відкритих джерел

Після критичних заяв в бік німецького уряду, український посол Андрій Мельник перейшов на посаду заступника міністра закордонних справ України. Цього разу дипломат звернувся до уряду Німеччини з ідеєю надати Україні підводні човни HDW Class 212, щоб зупинити російські атаки з військових кораблів у Чорному морі.

"Давайте звільнимо німецькі підводні човни HDW Class 212 для ВМС України, щоб не дати російським військовим кораблям у Чорному морі атакувати українські міста. Шановні німецькі друзі, давайте закінчимо війну та зупинимо російську агресію", — закликає німецькою мовою Андрій Мельник у своєму твіті.

Водночас у попередньому дописі англійською мовою український дипломат підкреслив, що за свою ідею може отримати шквал критики.

"Я знаю, що отримаю новий шторм критики, але в мене є ще одна креативна ідея. Німеччина виробляє одні з найкращих у світі підводних човнів HDW Class 212A. Бундесвер має 6 таких підводних човнів. Чому б не відправити в Україну?", — пише дипломат.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Інститут вивчення війни назвав місце, звідки Росія може розпочати військовий наступ.

Також "Коментарі" писали про дві великі країни, що купують нафту у Путіна, проте вони цього разу відвернулись від президента Російської Федерації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

don't delete html tags!

29 січня 2023, 11:34

">


Новини