Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ситуація вкрай важка: окупанти за крок від захоплення ще одного роду на Донбасі
commentss НОВИНИ Всі новини

Ситуація вкрай важка: окупанти за крок від захоплення ще одного роду на Донбасі

За інформацією Bild, окупанти захопили центр Красногорівки

27 травня 2024, 11:20 comments3162
Поділіться публікацією:

Російські окупаційні війська захопили 60% міста Красногорівки на Донеччині. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє військовий аналітик Bild Юліан Рьопке.

Ситуація вкрай важка: окупанти за крок від захоплення ще одного роду на Донбасі

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

Зазначається, Красногорівка знаходиться за 20 км на захід від Донецька біля села Старомихайлівка. До війни у місті проживало близько 15 000 осіб. Російські війська увійшли туди на початку квітня. З того часу там йдуть вуличні бої, ЗС РФ регулярно доставляють до міста підкріплення.

"Ситуація у Красногорівці вкрай важка для української армії. Російські окупаційні сили захопили центр міста та поповнили свої війська там танками та БМП. Зараз вони контролюють близько 60% міста", — пише Рьопке.

На другій ділянці фронту на Донеччині, за його даними, ЗС РФ взяли село Уманське на захід від Авдіївки. Бої за нього тривали 1,5 місяці. На кордоні Харківської та Луганської областей російські війська взяли села Іванівка та Кислівка.

Зазначимо, раніше аналітики DeepState повідомили, що російські сили продовжують проявляти активність на фронті, зокрема, на Донеччині. Окупантам вдалося захопити населений пункт Нетайлове на Донеччині.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Росія продовжує істерично бити громадянською інфраструктурою в Україні (чергова трагедія сталася в Харкові), лякати застосуванням ядерної зброї, вимагати переговорів про припинення війни на своїх умовах, погрожуючи, що інакше захопи нові українські території. Чи готові США та їхні демократичні союзники дати справжню відсіч агресивним автократіям? Чого в цьому плані очікувати в найближчому майбутньому? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини