Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ситуація стрімко змінюється: в Україні зробили заяву про те, що відбувається на Курщині
commentss НОВИНИ Всі новини

Ситуація стрімко змінюється: в Україні зробили заяву про те, що відбувається на Курщині

У ЦПД заявили, що у Курській області дуже велика динаміка, тому важливо не фіксуватися на якихось висновках як остаточних

сьогодні, 12:23 comments2435
Поділіться публікацією:

У Курській області РФ продовжуються активні бої. Оскільки ситуація швидко змінюється, то не варто робити поспішних висновків. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться у Telegram голови Центру протидії дезінформації (ЦПД) Андрія Коваленка.

Ситуація стрімко змінюється: в Україні зробили заяву про те, що відбувається на Курщині

Бої у Курській області. Фото: із відкритих джерел

"У Курській області продовжуються активні бої. Після того, як Сили оборони частково повернули позиції, куди влізли росіяни, вони почали знову надсилати колони на штурм", — зазначив голова Центру протидії дезінформації.

Андрія Коваленка уточнив, що бойові дії на цій ділянці фронту динамічні, маневри відбуваються характерні для лісистої місцевості.

"Дуже велика динаміка, тому важливо не фіксуватися на якихось висновках як остаточних. Важкі бої, постійно ситуація змінюється, російські воєнкори між іншим взагалі намагаються тему "засушити", бо не виходить все як хотілося їм", — заявив Коваленко.

Читайте також на порталі "Коментарі" – російські війська активізували зусилля щодо витіснення українських бійців із Курської області. Росіяни мають просування в регіоні. Про це йдеться у оновленому звіті американського Інституту вивчення війни (ISW).

У звіті йдеться, що війська РФ активізували свої зусилля з витіснення ЗСУ з Курської області приблизно ввечері 10 жовтня, і просунулися далі вглиб головного "українського плацдарму".

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Курській області РФ у ніч проти 12 жовтня працювала протиповітряна оборона через фіксацію безпілотників. У місті Курчатів було чутно сильний вибух на тлі повітряної атаки. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в мережі повідомив губернатор Курської області Олексій Смирнов.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини