Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ситуація під Авдіївкою змінилася: що тепер планує ворог
commentss НОВИНИ Всі новини

Ситуація під Авдіївкою змінилася: що тепер планує ворог

На Донбасі знищено ще одного ворожого штурмовика Су-25, поділився спікер Об'єднаного прес-центру Сил оборони Таврійського напрямку

2 листопада 2023, 13:05 comments3437
Поділіться публікацією:

Обстановка біля міста Авдіївка Донецької області продовжує залишатися дуже складною, але останнім часом вона все ж таки змінилася – кількість ворожих атак трохи зменшилася. Російські загарбники продовжують намагатися оточити місто, але зараз не так активно. Як передає портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів речник Об'єднаного прес-центру Сил оборони Таврійського спрямування Олександр Штупун.

Ситуація під Авдіївкою змінилася: що тепер планує ворог

Бої за Авдіївку. Фото з відкритих джерел

За його словами, зараз ворог "має поповнити втрати, повинен перегрупуватися, щоб мати якусь можливість діяти далі". Спікер також повідомив, що на Донеччині було ліквідовано ще один російський штурмовик Су-25.

Читайте також на порталі "Коментарі" — на кінець жовтня ситуація на фронтах російсько-української війни серйозно погіршилася. У той час, як ЗСУ просуваються вперед на лівому березі Херсонської області, росіяни, не зважаючи на втрати, штурмують наші позиції в районі Куп'янська та Авдіївки. За даними британської розвідки, саме на цьому напрямі агресор зазнав найбільших втрат за 2023 рік. Проте спроби оточити місто, яке є потужним укріпрайоном, продовжуються. Експерти проаналізували для видання "Коментарі" військову ситуацію на даний момент.

Також видання "Коментарі" повідомляло – завершився складний для України жовтень, під час якого російські окупаційні війська посилили тиск на низці ділянок фронту, а міжнародна допомога нашій країні, на жаль, забуксувала. Експерти спеціально для видання "Коментарі" проаналізували жовтневий етап російсько-української війни та зробили обережні прогнози на листопад.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини