Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ситуація на Запорізькому напрямку: окупанти оточили морг
commentss НОВИНИ Всі новини

Ситуація на Запорізькому напрямку: окупанти оточили морг

Про втрати окупантів, по опосередкованим свідченням, розповів Генштаб ЗСУ

10 червня 2023, 21:51 comments3091
Поділіться публікацією:

Свідчення значних втрат окупантів на запорізькому напрямку фронту, де наразі відбуваються активні бої, оприлюднив Генеральний штаб ЗСУ. Про це повідомляють "Коментарі".

Ситуація на Запорізькому напрямку: окупанти оточили морг

ЗСУ йде вперед

"Противник продовжує зазнавати великих втрат, які намагається приховати, — зазначається в повідомленні. — Так, в тимчасово захопленому Бердянську Запорізької області, окупанти закрили для відвідування територію у західній частині міста навколо міського моргу. На території самого моргу відзначено скупчення до десяти санітарних автомобілів та декількох автомобілів-рефрижераторів. Рух санітарних автомобілів у північному напрямку до лінії бойового зіткнення продовжується".

Також Генштаб зазначає, що на Запорізькому та Херсонському напрямках противник продовжує вести оборонні дії.

"(Супротивником — ред.) завдано авіаційних ударів в районах Новопавлівки, Гуляйполя та Оріхова Запорізької області, — сказано також в повідомленні. — Здійснив артилерійські обстріли понад 20 населених пунктів. Серед них: Времівка, Новосілка, Новопіль Донецької області; Ольгівське, Малинівка, Гуляйполе, Залізничне, Білогір’я, Степове та Кам'янське Запорізької області; Золота Балка, Садове та місто Херсон".

Нагадаємо, що президент РФ Путін визнав початок українського контрнаступу. Йому сьогодні відповів президент України Володимир Зеленський, який також де-факто визнав початок українського наступу.

Міністерство оборони України закликало співгромадян поставитись з розумінням до небажання ЗСУ коментувати кожен російський фейк, який наразі ворожа пропаганда вкидує у соціальні мережі.

Натомість, британська розвідка обережно констатувала обмежені успіхи ЗСУ на певних ділянках запорізького напрямку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини